کد خبر: 3571243
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
آیت‌الله طبرسی:

توصیه مصرف زکات در امور قرآنی/ انتقاد از عدم پرداخت خسارت مرکبات مازندران

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: اگر مردم بفهمند پرداخت زکاتشان صرف امورات قرآنی و یا ساخت خانه عالم و موضوعات مورد نیاز همان روستا می‌شود بیشتر به دادن زکات علاقه‌ نشان می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران آیت‌الله نورالله طبرسی امروز 18 بهمن ماه در دیدار با اعضای شورای زکات با بیان اینکه مردم مازندران در دادن زکات مستحبی اهتمام ویژه دارند، گفت: زکات واجب در مازندران بسیار اندک است و اغلب دامداران مازندران علوفه دام را خریداری می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید در نشر فرهنگ دادن زکات سرمایه‌گذاری شود، افزود: ما از مردم تشکر داریم و با آنکه در مازندارن زکات مستحب داریم  و دادن این نوع زکات واجب نیست اما مردم با میل و رغبت پرداخت می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: مخالفتی در افزایش اعضای شورای زکات به شرطی که مشکل قانونی نداشته باشد نیست و ما شاهد هستیم که اغلب عواید زکات برای منافع عمومی، جهیزیه خانواده‌های در مضیقه مالی هستند و امور فرهنگی و دینی مصرف می‌شود که اقدام خوبی است.
وی افزود: مردم مازندران که فرزند خودشان را برای رضای خدا می‌دهند پرداخت زکات برای آنها مسئله ساده‌ای است اما مسئولان باید با حسن رفتار از مردم زکات دریافت کنند و از سوی دیگر مصرف زکات باید به گونه‌ای باشد که حسن ظن آنها به تشکیلاتی همچون کمیته امداد، بهزیستی و... حفظ شود.
طبرسی اظهار کرد: اگر مردم بفهمند پرداخت زکاتشان صرف امورات قرآنی و یا ساخت خانه عالم و  موضوعات مورد نیاز همان روستا می‌شود بیشتر به دادن زکات علاقه‌ نشان می‌دهند.
captcha