کد خبر: 3572308
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۵

همایش «اتحاد امت اسلامی در مقابله با تکفیر» در خراسان‌شمالی برگزار می‌شود

گروه سیاست و اقتصاد: هفتم اسفندماه همایش «اتحاد امت اسلامی در مقابله با تکفیر» با شرکت علما و روحانیان شیعه و سنی خراسان‌شمالی در بجنورد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان‌شمالی به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام اصغر قدیمی، دبیر مجمع علمای استان خراسان شمالی، امروز در نشست هماهنگی همایش استانی «اتحاد امت اسلامی در مقابله با تکفیر»، افزود: این همایش هفتم اسفندماه با شرکت علما و روحانیان شیعه و سنی استان در بجنورد برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه همایش مزبور در راستای همایش جهانی مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری با ابتکار دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی در استان‌های تلفیقی برگزار می‌شود، ادامه داد: در این همایش حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، رییس دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری و معاون بین‌الملل حوزه علمیه به‌عنوان سخنران محوری حضور خواهد داشت.
حجت‌الاسلام و المسلمین قدیمی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش آگاه‌سازی عمومی نسبت به خطرات جریان‌های تکفیری است، تصریح کرد: با توجه به نزدیک بودن به ایام انتخابات، نباید از این مراسم بوی سیاسی به مشام برسد.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی نیز در این نشست، با بیان اینکه اکنون تکفیر در دنیا به‌ویژه در کشورهای اهل سنت مسأله‌ساز شده است، افزود: عملیات انتحاری و سایر اقدامات شرم‌آور جریان‌های تکفیری بر اساس تعصبات خشک و بی‌ریشه بوده که ضایعات و تلفات زیادی از جریان اسلام و مسلمانان گرفته است.
وی با بیان اینکه دست تکفیر از آستین آمریکا، انگلیس و اسراییل بیرون آمده است، خاطرنشان کرد: دشمنان با تشکیل و تقویت جریان‌ها و گروه‌های تکفیری زمینه اختلاف و دوگانگی در جهان اسلام ایجاد می‌کند.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه شیوه مطلوب برای برخورد با این جریان آگاه‌سازی است، تصریح کرد: بیشترین تأثیرگذاری برنامه‌ها و فعالیت‌های آگاهی‌بخش نسبت به خطرات جریان‌های تکفیری، در جامعه اهل سنت روی می‌دهد.
حجت‌الاسلام والمسلمین خادمی افزود: در این زمینه افزون بر برگزاری همایش‌ها و مراسم‌های آگاهی‌بخش، تقویت تعامل و ارتباط و معاشرت شیعیان و اهل سنت می‌تواند در همگرایی بیشتر آنها برای مقابله با جریان‌ها و تفکرات تکفیری نقش مؤثری داشته باشد.
captcha