محمدرضا پورمعین، خادمالقرآن در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درخصوص جایگاه مدیران، مربیان و فعالان قرآنی در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی، گفت: اساساً انقلاب ما یک انقلاب قرآنی بود، همان طور که امام خمینی(ره) بارها تأکید کردند «کتاب انقلاب ما، قرآن بود» و به حق شاگردان و خادمان و استادان قرآن و جلسات و هیئتهای مذهبی نقش مؤثری در این پیروزی و فرآیند داشتند.
رئیس جمعیت قرآنی استان تهران ادامه داد: آنچه که مسلم است برای استمرار انقلاب و تداوم توفیقات انقلاب، این است که نباید دامان قرآن جدا شویم.
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی برگرفته از قرآن مجید است از این رو اهداف قرآن کریم، اساسنامه جمهوری اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی بیش از 12 هزار کلمه دارد و یک کلمه از 12 هزار کلمه مغایر با قرآن نیست پس این نقش مؤثر قرآن و قرآنیان را در انقلاب روشن میکند.
این فعال قرآنی در پاسخ به این سؤال که نهادها چه نقشی در حمایت از مؤسسات و خانههای قرآن و فعالان قرآنی دارند، عنوان کرد: مسئولان باید حمایتهای لازم را از فعالان قرآنی داشته باشند و همچنین سرمایه لازم را در اختیارشان قرار دهند چنانکه این عزیزان در حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی همچون سایر اقشار وظایف خود را به خوبی انجام دادهاند.
وی بیان کرد: دولت به عنوان نماد حکومت اسلامی وظیفه حمایت دارد و همانطور که مقام معظم رهبری نیز بارها تأکید کردهاند که «باید دولت و حکومت از فعالیتهای قرآنی و فعالان قرآنی حمایت کنند».
پورمعین اضافه کرد: معیشت، سلامت، سلامت و رفاه مردم قطعاً جزء وظایف لاینفک هر دولت و حکومتی است که به قدرت میرسد اما نقش راهنمایی و هدایت قرآنیان در جامعه بر کسی پوشیده نیست. از این رو چه در منابع انسانی چه منابع مالی و چه در حمایتهای قانونی دولتها مکلف هستند، نوآوری کنند و از دریچه تأسی و بهرهبرداری از جامعه قرآنی به عنوان یک سرمایه استفاده کنند نه هزینه.