کد خبر: 3572704
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۵

برگزاری مسابقات ترتیل و حفظ قرآن در الوند

کانون خبرنگاران نبأ: به همت دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان البرز مسابقه ترتیل ویژه آقایان بالای 15 سال و حفظ سوره حجرات همراه با ترجمه ویژه بانوان در الوند برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در مسابقه ترتیل ویژه آقایان بالای 15 سال بیش از 50 نفر از قاریان و مرتلین شهرستان حضور داشتند و داوری این مسابقات را آقایان جواد رفعتی، علی شعبانی و محمدحسین محمدی آهویی از داوران برتر استانی بر عهده داشتند.
در این مسابقات که همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر برگزار و با دعوت از بیش از 100 قاری مرتل از سوی دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان البرز انجام شد، اکبر صباحی فر از قاریان و مربیان برتر شهرستان عهده دار اجرای برنامه بود.

برگزاری مسابقه حفظ سوره حجرات در شهرستان البرز

به همت دارالقرآن شهرستان البرز مسابقه حفظ سوره حجرات همراه با ترجمه ویژه بانوان با مشارکت مؤسسات و خانه‌های قرآنی سطح شهرستان در تالار شهر الوند برگزار شد؛ در این مسابقه که در آن ۴۰۰ نفر از بانوان فعال و علاقه‌مند به حفظ قرآن از مؤسسات و خانه‌های قرآنی سطح شهرستان حضور داشتند دو نفر از داوران برتر استانی داوری مسابقه را به عهده داشتند.
حجت‌الاسلام سید جلال حسینی در مراسم اختتامیه این مسابقه که عصر روز چهارشنبه 20 بهمن‌ماه برگزار شد ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت دهه فجر گفت: قرآن کریم در برگیرنده هدایت و سعادت انسان در دنیا و آخرت است بنابراین وظیفه ما به نحوی است که باید جهت رونق بخشیدن به برگزاری کلاس‌های قرآنی تلاش مضاعفی را از خود نشان دهیم.
وی در ادامه بیان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تربیت ۱۰ هزار حافظ قران است که ما باید با تلاش فراوان این دغدغه را در عرصه‌های عمل نمایان سازیم.
یادآور می‌شود، در این مسابقات برای اولین بار حفظ سوره حجرات به همراه ترجمه شفاهی اجرا شد و در پایان از ۳۰ نفر از برگزیدگان برتر با اهداء جوائز تجلیل شد.













محمدحسین محمدی

captcha