کد خبر: 3572942
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۹

شرکت در راهپیمایی 22 بهمن سبب انتقال پیام انقلاب به نسل جدید می‌شود

گروه سیاسی: مریم مظفری یکی از راهپیمایان با اشاره به اینکه حضور نسل جدید راهپیمایی می‌تواند اثرات زیادی داشته باشد گفت: همراهی نسل جدید در راهپیمایی سبب انتقال پیام انقلاب به آن‌ها می‌شود.

مریم مظفری یکی از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین ، اظهار کرد: همراهی با نسل جدید و درخواست از آن‌ها برای حضور در راهپیمایی سبب می‌شود تا نسل حاضر با آرمان و اهداف انقلاب آشنا شوند.
این خانم که با سه کودک خردسال  خود به راهپیمایی آمده بود افزود: فرزندانم از کودکی  را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب آشنا شده‌اند  تا آگاه شوند که آسایش  و امنیت حال حاضر کشور نتیجه ایثار و از خود گشتگی مردم در گذشته است.
مظفری یادآور شد: انعکاس راهپیمایی در رسانه‌های دشمنان موجب می‌شود تا در جریان حمایت مردم از انقلاب و کشور قرار گیرند و همین می‌تواند اثر مطلوبی داشته باشد.
این فرد اعلام کرد: اگر حضور مردم برای کشورهای غربی و دشمنان اهمیت نداشت قطعاً تبلیغات عدم حضور و تشویق جهت شرکت نکردن در راهپیمایی را نمی‌کردند بنابراین لازم است تا مردم هوشیارتر عمل کنند.
مظفری در پایان گفت: حضور مردم خداشناس و قدردان درصحنه نشان داد تا بازهم پشتیبان نظام و ولایت‌فقیه خود هستند چراکه امسال نیز حضور نسبت به سال‌های گذشته پررنگ‌تر بود.

captcha