کد خبر: 3573366
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶
جلیلیان خبر داد:

اهدای 8 هزار جلد کتاب به 8 دهیاری در دهه‌ی فجر

گروه اجتماعی: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام از اهدای 8 هزار جلد کتاب به 8 دهیاری در ایوان و چرداول در دهه‌ی فجر خبر داد.

مراد جلیلیان، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: در راستای برنامه معاونت توسعه کتابخانه های عمومی کشور و تفاهم نامه همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان و دفتر امور روستائی استانداری و به منظور تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش فرهنگ کتابخوانی و فراهم نمودن زمینه مطالعه برای تمامی آحاد جامعه و با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین مردم مناطق روستایی و با همکاری فرمانداری‌ها، 8 دهیاری در شهرستانهای ایوان و چرداول به بیش از 8 هزار جلد کتاب تجهیز شذند.
وی با بیان اینکه ساختمان دهیاری‌های «چهارمله»، «ترن»، «کلان»، «ماژین سفلی»، «داراب»، «دوبیران سفلی» و شهرک اندیشه در شهرستان ایوان و روستای «تخم بلوط علیا» در شهرستان چرداول، با جمعیت زیر یکهزار نفر به قفسه کتاب تجهیز شدند، افزود: بر اساس این تفاهم نامه اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام متعهد شده است نسبت به تهیه و تأمین منابع مورد نیاز، آموزش متصدیان و برگزاری مسابقات کتابخوانی و فرهنگی در بین مردم این روستاها اقدام کنند.
جلیلیان با تاکید بر اینکه این اداره کل آمادگی دارد با همکاری دهیاری‌ها تمامی دهیاری‌هائی که دارای فضای مناسب هستند را جهت استفاده روستائیان به کتاب تجهیز کند، عنوان کرد: اختصاص فضای مناسب، تهیه تجهیزات مورد نیاز و تشویق و ترغیب روستاییان جهت عضویت در کتابخانه های روستایی و اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی از تعهدات دفتر امور روستایی در این تفاهم نامه است
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تاکید کرد: گسترش فضاهای فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه در بین مردم، نیازمند همکاری و مساعدت مسئولان است.
captcha