کد خبر: 3573577
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵

حفظ محیط زیست، تکلیف شرعی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: حفظ و حراست از محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن یک تکلیف شرعی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین و به نقل از دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان قزوین آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین روز گذشته در دیدار سیدمحمد مجابی، معاون حقوقی سازمان محیط زیست، اظهار کرد: باید موضوع حفظ و حراست از محیط زیست، به دغدغه‌ای همگانی تبدیل شود.
وی با تأکید بر اینکه هیچ انسانی نمی‌تواند نسبت به محیط زیست بی‌تفاوت باشد، بیان کرد: اگر همه مسئولان در بخش‌های مختلف جامعه دست به دست هم دهند، یقیناً مردم با جدیت بیشتری در حفظ و حراست از محیط زیست پای کار می‌آیند.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به اهمیت احکام محیط زیست، عنوان کرد: توجه به فقه محیط زیست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چراکه اجرای آن آسیب‌ها را از میان خواهد برد و فرصت‌ها را افزایش می‌دهد.
وی با تأکید بر اینکه حفظ و حراست از محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن تکلیف شرعی است، اظهار کرد: آموزه‌ها و قوانین دینی در راستای حفظ منابع طبیعی و خدادادی قرار دارد که با اجرایی کردن آن‌ها می‌توانیم حافظ محیط زیست باشیم.
آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خداوند فرمان داده است امانت‌های الهی به اهلش سپرده شوند و اگر حفظ و حراست از محیط زیست را به اهلش بسپاریم، از آسیب دور می‌ماند و به سلامت در اختیار نسل‌های بعدی قرار خواهد گرفت.
captcha