کد خبر: 3574359
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴

شرکت ۲۵۰۰ نفر در مسابقه حریم نماز در آستان کریمه اهل بیت(ع)

کانون خبرنگاران نبأ: اولین مسابقه «حریم نماز» برگرفته از متن تابلوهای نمایشگاه «کارگاه نماز» که در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برپا شده، برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، دو هزار و 500 نفر در این مسابقه شرکت کرده و به قید قرعه به مناسبت ۲۲ بهمن به ۲۲ نفر جایزه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اعطا شد.
ایجاد انگیزه برای مطالعه دقیق بازدیدکنندگان از تابلوهای نمایشگاه کارگاه نماز، نهادینه کردن فرهنگ حفظ احادیث و روایات مربوط به نماز و … از اهداف برگزاری اولین مسابقه حریم نماز است.
با توجه به استقبال مراجعان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه کارگاه نماز، مسابقه بعدی نیز با تغییرات محتوایی متن تابلوهای موجود در نمایشگاه و همچنین با تغییرات جدیدتر در نحوه برگزاری مسابقه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
یادآور می‌شود، محتوای مسابقات از متن تابلوهای نمایشگاه کارگاه نماز است که در پارکینک شرقی حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا شده و تا عید نوروز ۱۳۹۶ ادامه خواهد داشت.
captcha