کد خبر: 3575884
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
اسماعیلی:

«بانوی نور» در زنجان به روی صحنه می‌رود

گروه فرهنگی: رئیس حوزه هنری استان زنجان گفت: نمایش «بانوی نور» ویژه ایام سوگواری حضرت زهرا(س) در سالن همایش‌های هلال احمر زنجان به روی صحنه می‌رود.

حمیدرضا اسماعیلی، رییس حوزه هنری استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه اظهار کرد: نمایش «بانوی نور» ویژه ایام سوگواری حضرت زهرا (س) است که به قلم محمدباقر نباتی‌مقدم از نویسندگان مطرح کشوری به رشته تحریر درآمده و کارگردانی آن را امیر نعمتی بر عهده دارد.

اسماعیلی با بیان این‌که موضوع نمایشنامه، زندگی‌ حضرت زهرا (س)، شهادت و فضایل اخلاقی ایشان است، تصریح کرد: این نمایش برای اولین بار است که با هنرنمایی هنرمندان استانی و در سطح استان اجرا می‌شود.

وی با بیان این‌که هدف اصلی از اجرای نمایش «بانوی نور» تبیین بخش‌هایی از زندگی حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) است، افزود: پرداختن به موضوعات و نمایش‌های دینی و آیینی سختی‌های خاص خود را دارد و ما باید توانمدی هنرمندان شهرمان را باور کنیم.

اسماعیلی با اشاره به اجرای نمایش در سالن همایش‌های هلال احمر زنجان، تصریح کرد: نمایش «بانوی نور» امسال در سطح زنجان و با پیش‌بینی‌های صورت گرفته در سال‌های آتی در سطح کشوری اجرا می‌شود.

رییس حوزه هنری استان زنجان با اشاره به اینکه دستگاه‌ها باید نسبت به چنین برنامه‌هایی نگاه ویژه داشته باشند و اجرای چنین مضامینی را حمایت کنند، تاکید کرد: در مجموع 60 نفر به صورت مستقیم در اجرای این نمایش نقش خواهند داشت.

captcha