کد خبر: 3576545
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

زینت قرآن زیبا تلاوت کردن آن است

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهر شال با اشاره به تأکید اهل بیت(ع) بر زیبا خواندن قرآن، گفت: رسول گرامی اسلام(ص) در حدیثی می‌فرمایند «هرچیزی زینتی دارد و زینت قرآن هم زیبا تلاوت کردن آن است».

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، با همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهر شال از توابع استان قزوین، مرحله دوم سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز در دو روز متوالی اول و دوم اسفندماه، در محل کانون شهیدرجایی این شهر برگزار شد.
در این دوره از مسابقات دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم، به‌صورت مجزا برای راهیابی به سطح استانی با یکدیگر به رقابت پرداختند که سه نفر برتر هر مقطع تحصیلی انتخاب شدند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی، مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شال در این مراسم اظهار کرد: قرآن برترین معجزه حضرت محمد مصطفی(ص) است؛ قرآن از لحاظ فصاحت و بلاغت نیز بی‌بدیل و بی‌نظیر است به‌طوری که همه ادبا و شعرا از زمان جاهلیت تاکنون متحیر و مبهوت زیبایی لفظی و معنوی قرآن بوده و هستند.
وی با بیان اینکه دستور پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) بر زیبا خواندن قرآن است و این یک دستور مؤکد است؛ گفت: رسول گرامی اسلام(ص) در حدیثی می‌فرمایند «لِكُلِّ شَیْ ءٍ حِلْیَةٌ وَ حِلْیَةُ الْقُرْآنِ الصَّوْتُ الْحَسَنُ(کافی، ج 2، ص 615)، هرچیزی زینتی دارد و زینت قرآن هم زیبا تلاوت کردن آن است». پس وظیفه هر دانش‌آموز مؤمن این است که در حد توان خود قرآن را خوب و زیبا یاد گرفته و تلاوت کند.






محمد‌مهدی صادقی
captcha