کد خبر: 3576834
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳

دیدار جهادگران دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با امام جمعه تبریز

گروه اجتماعی: سرپرست، معاونان و مدیران سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با آیت‌الله مجتهدشبستری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، سرپرست، معاونان و مدیران سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی امروز با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، با وی دیدار کردند.

جعفر محسنی، سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی، در ابتدای این دیدار ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری صدیقه‌ی کبری(س) و با ارائه‌ی گزارشی از عملکرد سازمان جهاد دانشگاهی استان، با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی استان در بخش‌های مختلف،آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا آنچنان که شایسته کشور اسلامی ماست از توان و نیروی عوامل جوان و پرانرژی خود استفاده کرده و گام‌های موثری در پیشرفت جامعه بردارد.

وی با اشاره به فعالیت‌‌های حوزه‌ی پژوهشی جهاددانشگاهی نیز یادآور شد: در این حوزه از فعالیت‌ها، سازمان جهاد دانشگاهی استان دو مسیر اصلی که شامل "حوزه درمان و فناوری‌های تجدیدپذیراست را در مسیر فعالیت‌های خود قرار داده و در این بخش‌ها مجدانه در حال فعالیت است.

محسنی، اضافه کرد: فعالیت‌های حوزه درمان جهاددانشگاهی استان از سال 65 با راه اندازی یک "آزمایشگاه" فعالیت خود را شروع کرده و اکنون نیزاین مجموعه به یک مجموعه‌ی بزرگ پزشکی تبدیل شده  و به ارائه‌ی خدمات پزشکی به شهروندان می‌پردازد.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه برنامه ویژه‌ای  برای تبدیل مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی به مرکز تحقیقات ناباروری داریم، خاطرنشان کرد: به تبع این امکان مرکزدرمان ناباروری  نیز می‌توانند اقداماتی همانند پژوهشگاه رویان انجام داده و بتواند پیشرفت‌های روزافزونی در این حوزه داشته باشد.

وی، در ادامه با اشاره به برخی اقدامات اولیه درحوزه‌ی سلامت سالمندی نیز تشریح کرد: با توجه به اینکه هرم سنی جمعیت کشور در حال گذر از جوانی بوده و به سمت پیری در حال حرکت است از این رو کشور ما در آینده با پیری جمعیت روبه رو خواهد بود  لذا سازمان جهاددانشگاهی استان نیز در راستای افزایش سلامت سالمندان به فعالیت پرداخته و درصورت اخذ مجوز از دانشگاه علوم پزشکی "کلینیک طب پزشکی و سلامت" را راه‌اندازی کرده و مرکز سلامت سالمندی را نیز در آن پیاده خواهد کرد.

محسنی همچنین در خصوص فعالیت‌های فناورانه‌ی سازمان جهاددانشگاهی استان نیز افزود: با توجه به اینکه برقراری عدالت در جامعه موضوعی حیاتی بوده و حضرت امام خمینی(ره) نیز بر این موضوع که منابع کشور به صورت عادلانه توزیع شود تاکید و حساسیت فراوان داشتند، از این رو سازمان جهاددانشگاهی در این حوزه نیز وارده عمل شده و نوعی سیستم‌ طراحی کرده است که به محل زندگی عشایر که به علت زندگی کوچ نشینی خود امکان استفاده از خدمات برق به صورت سیم کشی را ندارند، با استفاده از نور خورشید برق‌رسانی می‌کند.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان با اشاره به طراحی سیستم‌های پرتابل خورشیدی توسط این سازمان، اظهار کرد: سال گذشته بخشی از این سیستم‌ها در اختیار عشایر کشور قرار گرفت، اکنون نیز درحال پیگیری راه‌اندازی و نصب نیروگاه‌های خورشیدی در روستاهاست و تاکنون نیز 31 کیلووات از این نیروگاه‌ها در روستاها نصب شده؛ در این راستا جهاددانشگاهی پتانسیل‌های فراوانی داشته و در جهت خدمت‌رسانی به جامعه در حال توسعه‌ی فعالیت‌هایش می‌باشد.

وی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی جهاذانشگاهی استان نیز تاکید کرد: سازمان جهاددانشگاهی استان با داشتن 9 مرکز آموزشی در تبریزو شهرستان‌های مرند، میانه و اهر به 35 هزار نفر آموزش‌های کوتاه‌مدت، تخصصی و مهارت‌های مختلف ارائه داده است.

محسنی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های حوزه فرهنگی اظهارکرد: جهاد دانشگاهی همچنین با دو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) که هر دو خبرگزاری در سالهای گذشته همواره به عنوان برترین خبرگزاری‌های کشور معرفی شدند اقدام به تولید و ارسال اخبار استانی در زمینه های مختلف کرده است.
وی همچنین  به فعالیت‌های مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در زمینه افکارسنجی اشاره کرد و افزود: مرکزافکار سنجی دانشجویان ایران که بخشی از فعالیت‌های حوزه فرهنگی می‌باشد در سال‌های گذشته رویدادهایی چون نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری را قبل از برگزاری انتخابات با 96 صحت پیش بینی کرده است.

وی افزود: این نوع افکارسنجی در تصمیم‌گیری‌های کلان کشوری بسیار مفید بوده و در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نیز اگر مسئولان اجرایی استان همکاری و هماهنگی‌های لازم را اعمال کنند، این مرکز می‌توانند در پیش بینی نتیجه و میزان مشارکت مردم به افکار سنجی از اقشار مختلف مردم در سطح استان بپردازد.
محسنی، در ادامه با اشاره به فعالیت‌های پژوهشکده‌ی توسعه و برنامه‌ریزی جهاذانشگاهی استان نیز خاطرنشان کرد: آقای دکتر قراچورلو مسئولیت این پژوهشکده را برعهده گرفته‌اند و این پژوهشکده در حوزه‌های مختلف علوم انسانی، علوم مدیریتی، جامعه شناسی، برنامه ریزی منطقه‌ای و... به فعالیت پرداخته و در این حوزه‌ها نیز کارنامه‌ی درخشانی از خود برجای گذاشته است.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، در این خصوص تاکید کرد: این پژوهشکده‌ها تنها در پنج استان کشور قرار دارند که استان ما نیز جزو این پنج استان است، و ما نیز در تلاش برای توسعه‌ی خدمات و همچنین فعالیت‌هایی خود هستیم تا بتوانیم از منابع خود به نحو احسن استفاده کنیم، کار در این حوزه بسیار وسیع بوده اما مراکز علمی و همچنین منابع محدود است از این رو باید با تلاش و جدیت قدم‌های محکم‌تری در راستای پیشرفت جامعه برداریم.


captcha