کد خبر: 3577125
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴

آئین جشن تکلیف دبیرستان پسرانه سما در شیروان برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: آئین جشن تکلیف جمعی از دانش آموزان دوره متوسطه اول دبیرستان پسرانه سما شیروان روز گذشته در محل سالن ورزشی شهید خوش نیت این شهرستان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، آئین جشن تکلیف جمعی از دانش‌آموزان دوره متوسطه اول دبیرستان پسرانه سما شیروان با حضور حجت‌الاسلام یوسفی، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خراسان شمالی، قاسم کاظمی‌مقدم گلیان، معاون دانشگاه در امور مدارس سما، محمد محمدزاده قانعی، عضو شورای اسلامی شهرستان شیروان، مدیران، دبیران مجتمع فرهنگی سما و اولیا دانش آموزان به سن تکلیف رسیده در محل سالن ورزشی شهید خوش نیت این شهرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کوثری، امام جمعه شیروان در این آئین ضمن عرض تبریک به دانش‌‌آموزانی که به سن تکلیف رسیده‌اند گفت: بدانید که خداوند به شما احترام گذاشته و نامه نوشته و شما را دعوت به نماز کرده است.
وی افزود: در دین اسلام افراط و تفریط  وجود ندارد بلکه دین به انسان آرامش و عزت و امنیت می‌دهد و در سایه دین است که انسان توفیقاتش بیشتر می‌شود و عزت پیدا می‌کند و عزت فقط پیش خداست و دین‌داری زحمت دارد.
 امام جمعه شیروان در ادامه اظهار کرد: نماز باید به ما ادب و اخلاق و تربیت بیاموزد و نماز اگر نماز باشد جلوی دزدی را می‌گیرد و دو رکعت نماز اگر درست خوانده شود احترام به معلم، پدر و مادر و بزرگ‌ترها درست می‌شود و این نماز است که به تن آدم می‌نشیند و او راحت می‌شود.
کوثری در رابطه با اینکه اکثر ما انسان‌ها از نظر ارزش و قیمت مثل هم هستیم اما چرا بعضی‌ها قیمتی‌تر و با ارزش‌تر می‌شوند گفت: اگر می‌خواهیم قیمت ما زیاد شود باید خودمان را همانند سنگ‌های قیمتی تراش داده تا ارزش افزوده پیدا کنیم و هرچه که انسان در راه کمال سختی ببیند ارزشش بیشتر می‌شود و کسانی که در این مسیر پخته می‌شوند متعلق به خدا می‌شوند و انسانی که پخته نیست متعلق به شیطان و دیگران است.
وی افزود: انسانی که متواضع و آرام است در مقابل خداوند کرنش می‌کند و او در نظام الهی و ارزش‌های دینی صاحب علم است و درجات علمی را کسب می‌کند و در همه جای دنیا برای عالم و دانشمند ارزش و احترام قائل هستند و این افراد خود را از خاک به افلاک می‌رسانند.
 کوثری اظهار کرد: اگر هم دوش و هم بال ملائک شویم افق فکر ما خیلی بالا می‌رود و در یک سطح بالاتر فکر خواهیم کرد و ارزش یافتن ما فقط در سایه تلاش و زحمت کشی و جهاد و کوشش است و چه خوب است که انسان خود را فدای این مسیر کند که این درجه بالاترین عظمت و لیاقت انسان است و انسانی که حقیقت نماز و عبادت را درک کند به آرامشی می‌رسد که با اعتیاد به دست نمی‌آید چرا که سرانجام اعتیاد داخل جوی آب افتادن است و بی‌دینی آرامش انسان را از بین می‌برد و موجب دلهرگی است و این انسان مانند کسی است که در جاده بدون علامت طی مسیر می‌کند.
وی در پایان در رابطه با تربیت فرزندان نکاتی را به والدین توصیه کرد و گفت: ما باید با اعمال صحیح خود فرزندانمان را به نماز و حجاب دعوت کنیم.
رضا ارزمان‌زاده، مدیر دبیرستان پسرانه غیردولتی سما شهرستان شیروان نیز گفت: این آئین برای اولین بار در بخش پسران متوسطه اول که به سن تکلیف رسیده‌اند برگزار شد.
ارزمان‌زاده افزود: به کلیه دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این جشن تکلیف پس از قرائت سوگندنامه و اقامه نماز جماعت، یک تخته سجاده به همراه لوح یادبود تقدیم شد.
قرائت قرآن توسط مربی تربیتی آموزشگاه، پخش صلوات خاصه و کلیپ‌های ویژه جشن تکلیف، اجرای سرود نماز توسط دانش آموزان مدرسه، توزیع کیک جشن تکلیف و برداشتن عکس یادگاری از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

حسینعلی ظفری
captcha