به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، احد هوشمند قره باغ سرپرست حوزه هنری آذربایجان غربی چهارم اسفند ماه سال جاری با حضور در شهرستان خوی با رییس سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان پیرامون موضوع «تئاتر مردمی بچه های مسجد » دیدار و گفتگو کرد .
سرپرست حوزه هنری آذربایجان غربی در این دیدار با معرفی طرح فرهنگی « تئاتر مردمی بچه های مسجد » خواستار همکاری سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خوی جهت اجرای این طرح در این شهرستان شد.
وی با تاکید بر اینکه مساجد در طول تاریخ یکی از مهمترین مراکز فرهنگی و تولید افکار و جریانات مهم دینی و سیاسی در جهان اسلام بوده اند افزود:دین و هنر در کنار هم و تعامل با یکدیگر در ثبات و اثر گذاری پیامهای دینی و از طرفی حفظ و صیانت و جهت دهی ارزشی به هنر مکمل یکدیگر بوده اند و بچه های مسجد طرحی فرهنگی در راستای تحقق این موضوع مهم است.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خوی نیز در این دیدار با استقبال از طرح فرهنگی تئاتر مردمی بچه های مسجد بر همکاری سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خوی در راستای برگزاری این طرح بر اساس توافقات صورت گرفته در سطح مساجد این شهرستان تاکید کرد.