کد خبر: 3577860
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶

دهمین جلسه آموزش حفظ قرآن از سوی مؤسسه تربیت معلم کریمه برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دهمین جلسه آموزش حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن‌ کریم از سوی مؤسسه تربیت معلم کریمه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دهمین جلسه آموزش حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن‌ کریم از سوی مؤسسه تربیت معلم کریمه استان قم با تلاوت و تدریس حافظ بین‌المللی و روشندل کشور احمد دباغ در مسجد امام حسین(ع) برگزار شد.
میهمان ویژه جلسه، پیمان ایازی از استان مازندران، حافظ کل قرآن‌، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و رتبه برتر مسابقات کشوری و نماینده ایران در مسابقات الجزایر، روسیه، تونس و کویت به اجرای حفظ پرداخت و در ادامه سؤالات حضار را پاسخ داد که بسیار مورد استقبال حضار قرار گرفت.
دباغ در این جلسه قرآنی، گفت: صدا مهمترین سرمایه قاری است که باید با تجوید صحیح هماهنگ باشد تا اجرایی شیوا، زیبا و دلنشین داشته باشیم و قاری قرآن هنگام تلاوت هر چه از پرده‌های پایین تر شروع کند، تلاوت او در ادامه با‌ عظمت‌ تر خواهد شد.
وی ادامه داد: از نگاه اساتید، تجوید یک اصل است که رکن قرائت و تلاوت محسوب می شود؛ بنابراین گوش کردن به تلاوت اساتیدی مثل استاد حصری برای تقویت تجوید بسیار ضروری، مناسب و مفید است.  
در ادامه این جلسه معنوی، ایازی نیز درباره فعالیت‌های قرآنی خود گفت: فعالیت قرآنی بنده در استان مازندران در شهر های ساری و قائم شهر است که محصول آن تلاش‌ها تا به امروز تربیت یکصد حافظ کل قرآن است که پنجاه نفر آنها نیز مربی قرآن هم هستند و در پایان مباحث تفسیری توسط مدیر مؤسسه کریمه زینت بخش این جلسه قرآنی ارائه شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حکیمی کارشناس قرآنی در این جلسه بیان کرد: فهم آیات قرآن از جایگاه والایی برخوردار است. رفتار و اعمال در فهمیدن تأثیرگذار است؛ چنانکه قرآن کریم در سوره کهف آیه 57 می‌فرماید: «إِنَّا جَعَلْنا عَلى‌ قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَ فِي آذانِهِمْ وَقْراً»، یعنی ما بر دل‌هایی که از آیات خدا رویگردانند پرده‌هایی افکندیم تا آنها نفهمند.
وی در پایان گفت: در تلاوت، حفظ و استماع از توجه به فهم پیام و محتوای آیات نباید غافل باشیم.
دهمین جلسه آموزش حفظ قرآن از سوی مؤسسه تربیت معلم کریمه برگزار شد

دهمین جلسه آموزش حفظ قرآن از سوی مؤسسه تربیت معلم کریمه برگزار شد
captcha