کد خبر: 3578511
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱

برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه شهیدچمران اهواز

گروه اجتماعی: اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در زمینه‌های عمرانی و فرهنگی از 19 تا 27 اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مهدی طرفی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: اردوی جهادی دانشگاه شهید چمران در زمینه‌های عمرانی و فرهنگی از 19 تا 27 اسفندماه برگزار می‌شود؛ دانشجویان برای ثبت‌نام در این اردو تا ۱۷ اسفندماه فرصت دارند به دفاتر بسیج دانشجویی دانشکده‌ها مراجعه کنند.

وی افزود: در این اردوی جهادی دانشجویان به روستاهای اطراف منطقه اروند اعزام می‌شوند تا به مشکلات موجود در روستاها در زمینه‌های مختلف آموزشی و فرهنگی رسیدگی کنند؛ به‌طور مثال کلاس‌های آموزشی قرآن، آموزش کتاب‌های معرفتی بصیرتی، برگزاری حلقه‌های معرفتی و تربیتی، برگزاری مسابقات ورزشی و برگزاری کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان این مناطق، از جمله برنامه‌های درنظر گرفته شده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: برای شرکت ۵۰ دانشجوی پسر و ۵۰ دانشجوی دختر در این اردو برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ البته این اردو یک اردوی دنباله‌دار است و دانشجویان می‌توانند پنج‌شنبه‌‌ها و جمعه‌ها به روستا مراجعه کنند تا ارتباط خود را با روستاییان از دست ندهند.

طرفی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری اردوهای جهادی بیشتر انجام فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی است که با فعالیت‌های عمرانی آمیخته می‌شود. هدف دانشجویان محرومیت‌زدایی از این مناطق است تا مسائل و مشکلات فرهنگی و عمرانی این روستاها و مناطق محروم رفع شوند.

captcha