به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، اتقان نیوز نوشت: زهره وحدتی منش، خردسال ترین حافظ کل قرآن جامعه القرآن استان همدان است که موفق به دریافت مدرک فوق لیسانس از وزارت علوم شده است.
وی قرآن را در طول 9 ماه حفظ کرده و چهارمین فرزند از خانواده هفت نفری وحدتی منش است.
زهره وحدتی منش ضمن بیان و شرحی از فعالیتهای خود گفت: از آبان ماه سال 94 به تشویق یکی از خواهرم که خود نیز حافظ بخشی از قرآن است آغاز به حفظ کل قرآن کریم نمودم و در خرداد ماه کل قرآن را در طول 9 ماه حفظ کردم.
وحدتی منش ادامه داد: خواهرم که به کلاس جامعه القرآن میرفت من نیز با وی همراه شدم در آنجا دوره روخوانی را که یازده ماهه بود در طول سه ماه تمام کردم و برای حفظ نیز به جامعه القران رفتم.
این نونهال قرآنی در خصوص محفوظات خود افزود: اوائل روزی دو صفحه حفظ میکردم و تا تعطیلات عید توانستم 8 جز را حفظ کنم ولی به مرور زمان روزی 5 صفحه به حفظ مبادرت میورزیدم صبحها به قرآن میپرداختم و شبها را به دروس مدرسه اختصاص میدادم و از درس و مدرسه نیز عقب نماندم.
وی همچنین در خصوص مسابقات شرکت کرده خود گفت: شرکت در مسابقه ارشاد سال گذشته که در استان اول شدم و جایزه آن هم هزینه کمک سفر عمره بوده است همچنین شرکت در مسابقه آموزش و پرورش و کسب رتبه دوم استانی از جمله مسابقاتی بوده است که در آنها مشارکت داشتهام.
گوش به فرمان رهبر انقلاب بودهام
این حافظ کل قرآن با اشاره به چرایی حفظ قرآن ادامه داد: حضرت علی میفرماید قرآن را فرا بگیرید و به دیگران بیاموزید و همینطور که رهبر انقلاب میگوید ده میلیون حافظ قرآن داشته باشیم من برای گوش به امر رهبر انقلاب حافظ قرآن شدم علاوه براینکه علاقه مند به قرآن نیز بودم.
حنانه خلفی الگوی من درحفظ قرآن بود
وحدتی منش در خصوص نحوه اخذ مدرک فوق لیسانس گفت: در مراسمی که حنانه خلفی و اساتید جامعه القرآن نیز در آنجا حضور داشتند مرا دیدند و گفتند که میتوانم یک جلسه سر درس علوم قرآنی حاضر شوم بعد از آن نیز به استعداد من پی برده و من را تشویق به خواندن دروس علوم قرآنی کردند که هم اکنون نیز مدرک فوق لیسانس را در این رشته از وزارت علوم کسب کردهام.
این قرآن آموز جامعه القرآن در خصوص افق پیش روی خودش گفت: در حال حاضر تثبیت و مفاهیم قرآن میپردازم و همان کلاس علوم قرآنی را شرکت میکنم و شاید دو یا سه سال دیگر به مدرسه نروم تا بتوانم در کلاسهای رشته علوم قرآنی به خوبی حاضر شوم و دوست دارم بعد از اینکه قرآنم را تثبیت کردم امتحان بین المللم را بدهم.
وحدتی منش با تاکید بر حضور پدر و مادر و نقش آنان ادامه داد: پدرو مادرم نقش زیادی در موفقیتم در حفظ قرآن داشتند علاوه بر آن بسیار همراهی میکردند و به حفظ قرآنم اهمیت میدادند به همین دلیل در مدرسه شاگرد اول هستم و به زودی در مسابقات آموزش و پرورش نیز شرکت خواهم کرد همچنین مشارکت در کتابخانه مرکزی و شرکت در کلاس زبان از دیگر فعالیتهایی بود که پدر و مادرم در آنها به کمک میکردند که به خاطر حفظ قرآن تمام کارهای متفرقه را کنار گذاشتم.
بزرگترین آرزویم دیدار رهبری است
وحدتی منش در خصوص بزرگترین آرزویش و الگویش در حافظ شدن گفت: بزرگترین آرزویم دیدار رهبری است.
در مراسمی که حنانه خلفی نیز در آن شرکت میکرد با خودم فکر کردم آیا میتوانم مثل او باشم یا نه که طبیعتاً تلاش کردن از اولویتهای مهمی در این زمینه است و همانا که خداوند میفرماید ادعونی استجب لکم بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را، تلاش کردم تا شبیه به حنانه باشم. آن زمانها که من حفظ میکردم بچههای جز سی از من بالاتر بودند و در من خجالت میکشیدم که قرآن آموزان دیگر از من کوچکتر جلو ترند در مدت کمی به آنها رسیده و از آنها جلو افتادم.
این حافظ کل قرآن در خصوص نقش قرآن در زندگی تصریح کرد: قرآن هیچ لطمه ای به درسم نزد بلکه باعث پیشرفت زیادی در درسمم شد و هم اکنون نیز تصمیم دارم که دوسال درس را کنار بگذارم و مشغول درسهای علوم قرآنی شوم.
لقمه حلال عاملی برای قرآنی شدن فرزندان
در ادامه پدر زهره وحدتی منش به سخنانی پرداخت.
وی علاقه و پشتکار را مهمترین عنصر در رشدفرزند قرآنیاش دانست و گفت: علاقه و پشتکار بچه است که باعث بروز استعدادها و تواناییهایش میشود گرچه از لحاظ مالی نیز باید فرزند فراهم شود.
این پدر فداکار در خصوص نقش خود در تربیت یک فرزند قرآنی افزود: تحصیلات من تا اول راهنمایی و شغلم آزاد است ولی به سعیام این بود که بتوانم در تمام وجه کمک زیادی به رشد و استعدادش داشته باشم هم از طرف دیگری از نماز صبح تا وقتی به مدرسه برود دائم با قرآن مشغول است و این باعث سرازیر شدن خیرات و برکات میشود.
وی در خصوص نقش لقمه حلال اضافه کرد: کسب حلال بسیار تأثیر گزار است چه برای شخص آدم و چه برای خانواده و چه در زندگی، لقمه حلال در فرایند آینده فرزند بسیار تأثیر دارد.
در پایان وحدتی منش با تاکید بر اهمیت نقش پدران و مادران در شکوفایی استعداد فرزندان گفت: اگر خانواده علی الخصوص پدران و مادران بتوانند فرزندانشان را حمایت مادی و معنوی کنند بچهها آینده ای خوبی خواهند داشت و این امید میرود که در جامعه فرد شایسته ای باشند.