کد خبر: 3580528
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰

مراسم عزاداری در حوزه علمیه حجت‌ بن‌الحسن(عج)

کانون خبرنگاران نبأ: اجتماع طلاب حوزه علمیه حجت بن‌الحسن(عج) تهران به مناسبت عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین هادی ربانی و با حضور مدیریت، معاونت و اساتید این حوزه در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، اجتماع طلاب حوزه علمیه حجت بن‌ الحسن(عج) تهران به مناسبت عزاداری شهادت حضرت زهرا(س)، ۱۴ اسفندماه با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین هادی ربانی و با حضور مدیر، معاون و اساتید این حوزه در سالن اجتماعات برگزار شد.
حجت‌الاسلام ربانی در ابتدای سخنان خود به اتفاقات بعد از رحلت پیامبر(ص) پرداخت و گفت: بعد از فراق پیامبر(ص) کارهای متعددی از سوی خلفا شکل گرفت که یکی از مهم‌ترین آنها شعار حسبنا کتاب الله بود که در بین مردم رواج پیدا کرد، در حالی که در موارد متعدد این ادعا از سوی آیات قرآن و کلام معصومین(ع) که از جمله آن وقتی خوارج هنگام سرنیزه کردن قرآن گفتند حکمی نیست مگر اراده الهی! حضرت آنان را هر چند که قبول نکردند آگاه کرد.
وی ادامه داد: در زمان خلیفه اول نقل احادیث پیامبر(ص) به‌طور آشکار ممنوع شد و بعد از او در زمان دیگر خلفا هر کسی راوی حدیث شناخته می‌شد مال و جانش مباح به حساب می‌آمد تا جایی که یکی از دختران آنان گوید دیدم پدرم حدود 500 حدیث از پیامبر(ص) که نوشته شده بود به آتش کشید و گفت وجود چنین کلامی سبب تفرقه مردم خواهد شد.
ربانی افزود: این قانون تا سال ۹۹ هجری که مصادف با ایام خلافت عمر بن عبدالعزیز بود ادامه پیدا کرد، چگونه می‌شود امت واحده مسلمان با وجود فرمایشات پیامبر(ص) و ائمه(ع) به گمراهی کشیده شوند!‌ اقدام دیگر حاکمان وقت اجازه قصه‌گویی یهودیان تازه مسلمان از قبیل عبدالله بن سلام بود که می‌توانستند هر هفته بعد از خطبه‌های نماز جمعه به حرف‌های بی‌اساس خود بپردازند.
خطیب مشهور تهران گفت: آنچه در کتاب مقدس دیده می‌شود تمام از همین نوع کلام‌ها است، چراکه گفته شده حضرت سلیمان نبی(ع) تعداد زیادی همسر داشتند و یا دیگر انبیاء به جهت دستیبابی به لذایذ گوناگون جنگ‌هایی برپا می‌کردند!‌ جالب‌تر اینکه در منابع اهل تسنن نیز در جهت تخریب شخصیت پیامبر روایاتی مطرح شده است.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام ربانی به ذکر مصیبت و سینه‌زنی پرداخت و سپس حاضران بر سر سفره اطعام حضرت حاضر شدند.
محمد ایمانی‌مهر
captcha