گروه فعالیتهای قرآنی: مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برگزاری مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی گفت: دو هزار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این جشنواره شرکت کردند.
وی افزود: بخش کتبی این دوره از رقابتهای قرآنی در رشتههای احکام، نهج البلاغه، ترجمه و تفسیر، حفظ موضوعی، سیره معصومان، صحیفه سجادیه و احادیث برگزار شد.
مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: بخش شفاهی این دوره بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ یک جزء، پنج جزء، 10جزء، 20 جزء و کل برگزار شد.
وی عنوان کرد: داوران این دوره از مسابقات قرآنی در بخش بانوان دانشور، خاوریان مقدم و چراغی و در بخش آقایان جبار زندسلیمی، فرید عزت پور و ایرج باقری ساوه بودند.
باقری ساوه یادآور شد: بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی در سه رده دانشجویان، اساتید و کارمندان این دانشگاه برگزار شده که نفرات برگزیده به مرحله استانی راه مییابند.