کد خبر: 3581924
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
حجت الاسلام قهرمانی:

تبلیغات دینی نیازمند تحول اساسی است

گروه فرهنگی: مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم گفت: در جامعه کنونی ما، تبلیغات دینی نیازمند تحول اساسی است و باید با شیوه ها و ابزارهای جدید به این مقوله مهم بپردازیم.

حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی بیان کرد: دشمن درصدد جلوگیری از تبلیغ و فاصله اندازی میان دو عنصر جوان و روحانی بوده و مساله تبلیغ نیز در جبهه مظلومیت قرار گرفته و نیازمند تقویت مالی و معنوی از سوی دولتمردان است.
وی افزود: اخلاق و معنویت، میراثی عظیم از پیامبران و ماموریتی الهی بوده و در این میان، روحانیت پرچمدار این مسئولیت خطیر بوده و باید با صبر و مقاومت آن را به عمل رساند.
حجت‌الاسلام قهرمانی ادامه داد: گرچه امروز، ابزار و روش‌ها در مسیر تبلیغ متحول گشته و از تکنولوژی‌های به روز مانند رسانه های جمعی و به ویژه فضای مجازی در آن استفاده می‌گردد اما هدف و مقصد اصلی اسلام بوده و فراست و هشیاری روحانیان تعیین کننده راه و روش موفق در این امر مهم است.
مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم عنوان کرد: روش ها و شیوه های نوین در حوزه تبلیغ باید مورد حمایت و تقویت دولتمردان و هم‌چنین ملت قرار گرفته و هزینه‌هایی که متاسفانه صرف کنسرت‌ها و چنین مراسماتی که با فرهنگ ما بیگانگی دارند، می‌شود را به امور تبلیغاتی و مقاومتی اختصاص داد.
وی تاکید کرد: ایجاد فضای صمیمی، شاد و امن از وظایف شخص روحانی بوده و تواضع موجود در این شخصیت می‌تواند عنصری سازنده در اجتماع باشد چرا که اگر در جامعه روحانیت به عنوان مرجع حل اختلافات و در حقیقت به عنوان پدری دلسوز تلقی گردد، روحیات معنوی نیز چندین برابر گشته و فضایی همدل به وقوع خواهد پیوست.
حجت الاسلام قهرمانی اظهار کرد: حسن خلق بنا به فرموده خداوند سرمایه ای عظیم در شخصیت پیامبر (ص) بوده و ایشان برای هدایت جامعه بشری روحیه گم‌شده ایثار را احیاگر شده اند امروز باید با جذب جوانان، مجال حرکت را از دشمن گرفت زیرا جوان اگر از مسیر الهی فاصله گیرد چشم طمع دشمن به سوی وی روانه می‌گردد و این روحانیت است که هدایت‌گر این عنصر مهم است.

captcha