کد خبر: 3582420
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷

آذربایجان‌شرقی هر سال آمادگی میزبانی از مسابقات قرآنی را دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه ما آمادگی داریم همه ساله در تبریز میزبان این چنین مسابقات باشیم، اظهار کرد: آذربایجان‌شرقی به برکت برگزاری این چنین برنامه‌های فرهنگی و معنوی در سطح کشور دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز 19 اسفندماه در مراسم اختتامیه چهارمین دوره مسابقان قرآن کریم کارکنان و سازمان‌های وابسته قوه قضائیه در هتل کایای تبریز، گفت: برگزاری مسابقات قرآن کریم در تبریز که در این مسابقات حافظان و قاریان برجسته از سراسر کشور حضور پیدا می‌کنند تا مدتها فضای معنوی و قرآنی در شهر حاکم می‌شود که این یک نعمت بزرگی برای ما به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه ما آمادگی داریم همه ساله در تبریز میزبان این چنین مسابقات باشیم، اظهار کرد: آذربایجان‌شرقی به برکت برگزاری این چنین برنامه‌های فرهنگی و معنوی در سطح کشور دیده می‌شود.
جبارزاده، افزود: مردم قرآنی و غیرت‌مند آذربایجان‌شرقی میزبان قاریان و حاملان قرآن از سراسر کشور هستند و این فرصت مغتنمی برای خدمت و ابراز ارادت به ساحت قرآن کریم بوده است.
استاندار آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه شهر تبریز شهر علامه‌هاست، ادامه داد: تبریز شهری است که افتخار می‌کند شهدای محراب را تقدیم انقلاب اسلامی کرده و در این ایام سالگرد عملیات بدر و شهدای عاشورایی به ویژه سردار مهدی باکری را سپری می‌نماید.
وی، با بیان اینکه هر ماه چندین برنامه‌ فرهنگی در استان در حال اجراست، خاطر نشان کرد: استان به برکت مراسمات قرآنی بیمه می‌شود.
جبارزاده، با اشاره به اینکه بر اساس ارزیابی‌های مختلف مسولان کشوری آذربایجان‌شرقی از لحاظ امنیت رتبه برتر در کشور دارد گفت: امنیت موجود در استان در سایه وجود مردمی آگاه و تلاش‌های تمامی مسئولان ذیربط بخصوص دادگستری و سایر دستگاه‌های مسئول در این زمینه بدست آمده است از تمامی خالقان امنیت در استان و تمامی دستگاههایی که در ایجاد امنیت سهم دارند تقدیر و تشکر می کنیم.
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: انصافا در استان در راستای عمل به فرمایشات رهبر عزیز و فرزانه انقلاب تمامی برنامه‌های مورد نظر اقتصاد مقاومتی عملیاتی شده است.
captcha