کد خبر: 3582675
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
آیت‌الله خاتمی:

جهاد در راه خدا مایه سربلندی کشور است

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: جهاد در راه خدا مایه سربلندی کشور است و همه خوبی‌ها زیر سایه شمشیر مجاهدان در راه خدا قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان ظهر دیروز جمعه 20 اسفندماه در خطبه‌های نمازجمعه زنجان اظهار کرد: ۲۰ اسفندماه، روز راهیان‌نور است و این یک مسئله ارزشی و فرهنگی برای کشور است و به عنوان ثروت عظیم معنوی کشور می‌توان از این یاد کرد.

وی افزود: راهیان‌نور و زیارت مکان‌های مقدس که شهیدان برای دفاع از اسلام و انقلاب در این مکان‌ها به شهادت رسیده‌اند، می‌تواند به جوانان امروز درس ایستادگی در برابر زورگویان جهان را بدهد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه جهاد در راه خدا مایه سربلندی کشور است و همه خوبی‌ها زیر سایه شمشیر مجاهدان در راه خدا قرار دارد، تصریح کرد: ۲۲ اسفندماه سال ۵۸ با فرمان معمار کبیر انقلاب بنیاد شهید با هدف خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران تاسیس شد.

امام جمعه زنجان تاکید کرد: شهدا به ما نیازی ندارند، بلکه ما به آن‌ها نیاز داریم چرا که باید به یاد داشته باشیم که برای ایستاده بودن پرچم این کشور چه میزان خون داده و جوان فدا کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه یکی از دستورات دین، جهاد در راه دین است، گفت: حضرت علی (ع) نمونه و الگوی جهاد در راه دین است و در خطبه ۲۷ نهج‌البلاغه به این موضوع اشاره می‌کند و مقام جهادگر در راه دین را ارج می‌نهد

آیت‌الله خاتمی با بزرگداشت جایگاه مادر حضرت ابوالفضل (ع) تصریح کرد: ۲۲ اسفند امسال نصادف شده با سالروز رحلت مادر قهرمانی که در دامن خود حضرت ابوالفضل (ع) را پرورش داده است، این بانو الگو و نمونه مادران ما در هشت سال دفاع‌مقدس بوده است و مادران شهید ما همواره این بانوی بزرگوار را الگوی خود قرار می‌دادند.

خطیب نمازجمعه زنجان با اشاره به روز ۲۴ اسفندماه سال ۵۸ که مصادف با اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی بود، تصریح کرد: همچنین در ۲۴ اسفندماه سال ۶۳ واقعه نمازجمعه تهران روی داد که به اذعان خود منافقان در این روز ۱۷ هزار نفر را به شهادت رسانده‌اند.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به روز ۲۵ اسفندماه، سالروز بمباران حلبچه، گفت: بعد از عملیات والفجر ۱۰، صدام و حامیان آن دچار ضعف شدند و به دنبال آن، ۵۰ جنگنده خود را به سمت حلبچه فرستادند و قریب به ۴ تا ۵ هزار غیرنظامی را در واقعه بمباران به شهادت رساندند.

captcha