کد خبر: 3582700
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
موسوی:

شهدا انقلابی‌گری را به منصه‌ ظهور رساندند

گروه سیاسی: معاون تعاون و امور اجتماعی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: شهدا انقلابی‌گری را در زمان خود به منصه‌ظهور رساندند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، سیدجمال‌الدین موسوی، معاون تعاون و امور اجتماعی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان ظهر دیروز جمعه 20 اسفندماه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه زنجان اظهار کرد: ۲۲ اسفندماه، سالروز فرمان تاریخی رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل بنیاد شهید است که امسال سالروز وفات ام‌البنین مادر حضرت ابوالفضل (ع) که در تقویم با عنوان روز تجلیل از مادران و همسران شهید نام‌گذاری شده همزمان با ۲۲ اسفند و گرامی‌داشت روز شهید تقارن یافته است.

معاون تعاون و امور اجتماعی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به اینکه باید معیار کارهای‌مان را سیره شهدا قرار دهیم، تصریح کرد: شهدا انقلابی‌گری را در زمان خود به منصه‌ظهور گذاشتند.

وی با اشاره به پنج شاخص انقلابی بودن از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: شاخص اول این انقلابی‌گری، پای‌بندی به مبانی اساسی اسلام است و دومین شاخص هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آن است.

موسوی با تاکید بر اینکه باید راه شهدا و سیره زندگی آن‌ها را مطالعه کنیم تا با ادامه سیره و راه آن‌ها بتوانیم راه درست را طی کنیم، گفت: سومین شاخص انقلابی بودن پایداری و استقلال کشور است.

وی افزود: چهارمین شاخص انقلابی بودن، حساسیت در برابر دشمن و نقشه‌های آن است و یک فرد انقلابی باید دشمن کشور را شناسایی کند که امروز فضاهای مجازی و انقلاب نرم یک دشمن جدی برای نسل امروز شناخته می‌شود و باید فرهنگ استفاده از آن را آموزش دهیم و از این سلاح دشمن علیه خود استفاده کنیم.

معاون تعاون و امور اجتماعی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: پنجمین شاخص را تقوای دینی و سیاسی است و این شاخص بزرگ‌ترین و جامع‌ترین همه شاخص‌ها است.

captcha