عباس خنافره، کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره آموزش و پرورش شهرستان شادگان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری مراسم تجلیل از نخبگان قرآنی این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه مراسم تجلیل از نخبگان قرآنی این شهرستان ساعت 9 دوشنبه 23 اسفندماه برگزار خواهد شد، افزود: سالن اجتماعات اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی این شهرستان میزبان این مراسم است.
خنافره با اشاره به اینکه در این مراسم از مربیان پرورشی، ائمه جماعات و نخبگان قرآنی این شهرستان تجلیل خواهد شد، افزود: در این مراسم از 85 مربی پرورشی، 25 ائمه جماعات مدارس و 60 دانشآموز نخبه قرآنی تجلیل خواهند شد.
کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره آموزش و پرورش شهرستان شادگان گفت: از مسئولان شهرستانی جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل آمده است.