کد خبر: 3582878
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶
کوششی بیان کرد:

ادغام اتحادیه‌های استانی در ماه‌های نخست سال 96

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در سیزدهمین جلسه هیئت مدیره این اتحادیه، گفت: طی ماه‌های اولیه سال 96 ادغام اتحادیه‌های قرآنی در استان‌ها انجام می‌شود که اتحادیه‌های استانی انتخابات را با همه مؤسسات دارای مجوز ارشاد و تبلیغات اسلامی انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزارش بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیزدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با حضور اکثریت اعضا در دفتر مرکزی این اتحادیه برگزار شد.
طی این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور به ارائه گزارشی از برنامه‌های انجام شده طی ایام دهه فجر پرداخت و گفت: برخی از مدیران استان‌ها نیز گزارش اجرای برنامه‌هایشان را طی ایام دهه فجر به اتحادیه کشوری ارسال کرده‌اند.
وی ادامه داد: طبق سنوات گذشته استان‌هایی که گزارش ارائه کردند مورد تشویق و حمایت مالی قرار گرفتند.
کوششی با اشاره به طرح ظرفیت‌سنجی و نیازسنجی مؤسسات و مراکز قرآنی عنوان کرد: در قالب این طرح، اتحادیه‌های مؤسسات قرآنی استان مورد حمایت قرار می‌گیرند و در قالب این طرح توانمندی مؤسسات و اینکه در چه سطحی قرار دارند، مشخص می‌شود.
وی در رابطه با بحث ادغام اتحادیه‌ها نیز به بیان گزارشی درباره مصوبات هیئت رسیدگی پرداخت و گفت: در آخرین جلسه هیئت رسیدگی اساسنامه اتحادیه‌های استانی نهایی شد و در جلسه آینده قرار است، فرآیند اجرایی ادغام در استان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد به گونه‌ای که تیم سه تا پنج نفره که متشکل از اعضای هیئت رسیدگی و نمایند دو اتحادیه است به روند ادغام در اتحادیه‌های استانی نظارت خواهند داشت.
کوششی عنوان کرد: در ماه‌های اولیه سال 96 این ادغام در استان‌ها انجام می‌شود که اتحادیه‌های استانی انتخابات را با همه مؤسسات دارای مجوز ارشاد و تبلیغات اسلامی انجام می‌دهند، سپس بحث ادغام اتحادیه کشوری است که امید است در روند ادغام منافع مؤسسات قرآنی لحاظ شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور بیان کرد: بعد از ادغام مجموعه‌ای شکل می‌گیرد که به لحاظ حقوقی در شورای توسعه جایگاه منحصر به فردی خواهد داشت.
وی با ارائه گزارش از فعالیت اتحادیه در سالی که گذشت، عنوان کرد: پویاترین جلسات و مشارکت همگانی در سالی که گذشت در اتحادیه وجود داشت طوری که هم از نظر مالی و هم برنامه‌ای و محتوایی شفاف عمل شده است.
captcha