کد خبر: 3583104
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
محمدی:

استقبال واجدین شرایط از سامانه سجام در ابهر

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر از استقبال واجدین شرایط از سامانه سجام در ابهر خبر داد و گفت: تاکنون 207 نفر از مبلغان شهرستان ابهر در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

حجت‌الاسلام حسن محمدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: با توجه به اینکه تبلیغات اسلامی تنها مرجع رسمی اعزام مبلغ در سطح کشور است، سامانه سجام با هدف ساماندهی مبلغان حائز شرایط تبلیغ، راه‌اندازی شده است.

وی افزود: از مزایای این سامانه می‌توان به رسیدگی درخواست فعالیت تبلیغی مبلغان در سراسر کشور و در اسرع وقت اشاره کرد که تنها با ارائه کد ملی متقاضی و با مراجعه اداره تبلیغات اسلامی محل مورد نظر، سوابق تبلیغی متقاضی احصاء شده و درخواست مورد بررسی قرار می‌گیرد.

‌حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اینکه دو کارگروه مجزا برای درخواست‌های ثبت شده در سامانه و برای بررسی مدارک و احراز شرائط متقاضیان تشکیل می‌شود، تاکید کرد: دو کارگروه برای بررسی درخواست مبلغان و مبلغات تشکیل می‌شود که پس از تایید در مرحله شهرستانی مدارک جهت تایید نهایی به اداره کل تبلیغات اسلامی استان ارسال و پس از تایید، ثبت‌نام نهایی در سامانه صورت می‌گیرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر افزود: توسط کارگروه تخصصی در نظر گرفته شده مبلغان به سه رتبه تقسیم بندی خواهند شد تا در جهت استفاده در برنامه‌های ملی و مذهبی از ظرفیت آنها بهره گرفته شود.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی لازم در خصوص مزایا و نحوه ثبت‌نام در سامانه سجام در سطح حوزه‌های علمیه خواهران و برادران ابهر و هیدج صورت گرفته است، گفت: با توجه به آماری که از سایر شهرها می‌توان گفت استقبال خوبی از سوی مبلغان و مبلغات شهرستان ابهر از سامانه سجام صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اینکه تا کنون 207 مبلغ و مبلغه شهرستان ابهر در سامانه سجام ثبت‌نام کرده‌اند، تاکید کرد: از این تعداد ثبت‌نام 104 مبلغ و 55 مبلغه مورد تایید تبلیغات اسلامی شهرستان و استان قرار گرفته و درخواست 38 نفر نیز در حال بررسی استانی است و تعداد 10 نفر نیز از روحانیان مستقر در شهرستان هستند.

captcha