کد خبر: 3583469
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۹

حضور 108 هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان استان کردستان در عرصه‌های کشوری است، گفت: حضور 108 هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزی در کردستان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از  کردستان، حجت‌الله نریمانی،  معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کردستان امروز، 20 اسفندماه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان، با اشاره به وجود دو هزار و 490 شورای دانش‌آموزی در مدارس کردستان، اظهار کرد: 984 شورای دانش‌آموزی دخترانه و 1506 شورای دانش‌آموزی پسرانه در مدارس استان فعال هستند.

وی به برپایی 243 پایگاه اوقات فراغت در ایام تابستان در استان اشاره کرد و افزود: 435 نمایشگاه کتاب در مدارس استان در سال جاری برگزار شده که 50 میلیون کتاب برای این نمایشگاه‌ها خریداری شده است.

نریمانی حضور 108 هزار دانش آموز در مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزان و راهیابی 5 نفر به جشنواره فیلم رشد را از جمله موفقیت‌های دانش‌آموزان استان در عرصه‌های کشوری دانست و اعلام کرد: علیرغم کمبود اعتبارات و محدودیت‌ها همواره تلاش کرده‌ایم هیچ فعالیت پرورشی روی زمین باقی نماند.

وی بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی از مشکلاتی است که همواره در کمین نوجوانان و جوانان است و متأسفانه فرهنگ غلط فرافکنی در جامعه نیز موجب شده همه در قبال این مهم از خود سلب مسئولیت کنند.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: عوامل فردی، ژنتیکی و عوامل اجتماعی زیادی در بروز آسیب‌های اجتماعی بین جوانان و نوجوانان تأثیرگذار است که از 14 عامل اجتماعی هفت مورد از آنها مربوط به حوزه فرهنگی است.

وی اعلام کرد: عدم پایبندی خانواده‌ها به آموزه‌های دینی، آشفتگی کانون خانواده، فقر  مشکلات معیشتی، دوستان ناباب، محیط، فقر فرهنگی و تربیت نادرست و رسانه‌ها و وسایل ارتباط جمعی از مهم‌ترین دلایل اجتماعی افزایش آسیب‌های اجتماعی در میان قشر جوان و نوجوان است.

نریمانی بیان کرد: نوجوانی و جوانی از مهم‌ترین مراحل زندگی است که فرد در آن به هویت واقعی خود دست می‌یابد و ضروری است در این مقطع دستگاه‌های فرهنگی وظیفه خود را انجام دهند.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی در انجام اقدامات تأثیرگذار، آگاهی خانواده‌ها و اطلاع‌رسانی شفاف رسانه‌ها از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کاهش آسیب‌ها تاثیرگذار باشند.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کردستان به بیان اقدامات انجام شده در این زمینه در معاونت پرورشی آموزش و پرورش پرداخت و یادآور شد: در سال جاری 18 هزار نفر در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی شمال و جنوب غربی کشور اعزام شده‌اند که نسبت به سال گذشته دو هزار نفر افزایش داشته است.

captcha