کد خبر: 3585565
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۴

بهره‌برداری از 2750 میلیارد تومان پروژه با حضور رئیس جمهور در کردستان

گروه سیاسی: استاندار کردستان از سفر رییس جمهور برای افتتاح و بهره برداری بیش از 2750 میلیارد تومان طرح و پروژه در بخش‌های اقتصادی و عمرانی در روز شنبه(پنجم فروردین ماه جاری) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان با اعلام اینکه رئیس جمهور، پنجم فروردین ماه همزمان با سفر به استان چندین پروژه بزرگ صنعتی، کشاورزی، انرژی و عمران به ارزش بیش از 2750 میلیارد تومان را به بهره‌برداری می‌رساند، گفت: از محل افتتاح این پروژه‌ها برای بیش از شش هزار نفر از جوانان جویای کار در کردستان ایجاد اشتغال می شود.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید جان تازه‌ای در کالبد جاده‌های اصلی و روستایی کردستان دمیده شده است، اظهار کرد: بخشی از کریدور شمال به جنوب در حد فاصل باقرآباد و روستای زاغه به طول 18 کیلومتر، 30 کیلومتر راه روستایی در سطح استان به ارزش بیش از 12 میلیارد تومان و هزار و 900 واحد مسکن مهر با 104 میلیارد تومان هزینه به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار کردستان همچنین احداث یک هزار و 100  ایستگاه دیجیتال روستایی با 20 شبکه به ارزش 10 میلیارد تومان را هدیه دولت به روستاییان برای دریافت صدا و تصویر با کیفیت رسانه ملی دانست و بیان کرد: فاز اول شبکه فرعی آبیاری تحت فشار پایاب سد زیویه که برای آن رقمی در حدود 11 میلیارد تومان صرف شده است به دست بهره برداران سپرده می‌شود و از این محل بطور مستقیم برای 380 نفر شغل ایجاد می‌شود.

وی همچنین دیگر طرح‌های مورد بهره برداری در سفر روحانی به کردستان را مربوط به بخش آب و انرژی اعلام و از افتتاح تصفیه‌خانه شهر سریش آباد با 6.5 میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی هشت نفر ذکر کرد و افزود: احداث دو پست 63 کیلو وات بهاران سنندج و ناظم آباد قروه و توسعه و افزایش پست‌های برق روستای نگل و شهر مریوان جمعا به ارزش حدود 19 میلیارد از دیگر پروژه‌های آماده افتتاح است.

زاهدی بیان کرد: در این سفر آبگیری سد مخزنی چراغ ویس سقز با اعتبار بیش از 17 میلیارد تومان و اشتغال سه هزار نفر در برخورداری از مزایای آن، ساختمان شبکه آبیاری و زهکسی زیویه و آبرسانی به شهر سقز از سد چراغ ویس با اشتغالزایی 455 نفر با صرف هزینه‌ای بیش از 64 میلیارد تومان هم مورد بهره برداری قرار می گیرد.

مقام عالی دولت در استان کردستان، افتتاح طرح‌های بزرگ صنعتی را شاه بیت سفر رییس جمهور به کردستان دانست و بیان کرد: در سفر یک روزه دکتر روحانی، پتروشیمی کردستان با بیش از یک هزار و 400 میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی برای 700 نفر در مدار تولید قرار می‌گیرد.

وی همچنین افتتاح کارخانه لاستیک بارز با اعتبار  627 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 960 نفر را از دیگر طرح‌های قابل توجه در استان دانست و گفت: در این سفر پرخیر و برکت تولید کنسانتره آهن شرکت کیمیا معادن سپاهان، تولید کنسانتره سنگ آهن شرکت صبا نور و شرکت کیمیا کاشت اطباء به بهره برداری خواهند رسید.

زاهدی یادآور شد: برای این تعداد طرح و پروژه بیش از 97 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و برای 224 نفر از جوانان جویای کار کردستانی شغل ایجاد شده است.

captcha