کد خبر: 3586557
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰

پروفسور مهدیان برای درمان جانبازان به ایران سفر می‌کند

گروه جهاد و حماسه: مدیرکل درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: پروفسور مهدیان فوق تخصص جراحی ستون فقرات از انگلستان برای ویزیت و اقدامات درمانی جانبازان و خانواده شهدا به ایران سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از سایت بنیاد شهید و امور ایثارگران، ایرج عربی، مدیرکل درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از سفر پروفسور مهدیان به ایران خبر داد و گفت: پروفسور مهديان، فوق تخصص جراحي ستون فقرات از كشور انگلستان از تاریخ 26 فرودین‌ماه به ایران سفر می‌کند و به مدت يک هفته تمام جانبازان و خانواده محترم شهدا را كه از مشكلات ستون فقرات رنج می‌برند ویزیت خواهد کرد.
وی افزود: جانبازان و خانواده شهدا می‌توانند جهت هماهنگی درمان با شماره تلفن ۸۸۸۸۴۰۴۰ داخلی پذيرش كلينيک درد آقای ايرانلو تماس حاصل کنند.
captcha