کد خبر: 3586604
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۹

98 هزار بازدید از یادمان مرصاد طی نوروز 96

گروه فرهنگی: مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه نبی‎‌اکرم(ص) استان کرمانشاه از بازدید 136 هزار نفر از یادمان‌های دفاع مقدس این استان طی نوروز 96 خبر داد و گفت: یادمان مرصاد با 98 هزار بازدید بالاترین آمار بازدیدها را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، طی نوروز 96، 136 هزار نفر در قالب اردوهای راهیان نور از مناطق عملیاتی و یادمان‌های دفاع مقدس در استان کرمانشاه بازدید کردند.
در این رابطه علی یوسفی‌راد، مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه به ایکنا، گفت: در ایام نوروز بسیاری از نقاط مختلف کشور در قالب اردوهای راهیان نور از مناطق عملیاتی و یادمان‌های دفاع مقدس استان بازدید کردند.
وی افزود: این کاروان‌ها اغلب به‌صورت خودجوش و مردمی بودند که از آخرین روزهای سال 95 در این مناطق حضور یافتند و از یادمان‌ها بازدید کردند.
یوسفی‌راد به بازدید 136 هزار نفر از مناطق عملیاتی استان اشاره کرد و گفت: یادمان مرصاد با 98 هزار بازدید بالاترین آمار بازدیدها در این ایام را به خود اختصاص داد.
یادآور می‌شود، یادمان شهدای گمنام بازی‌‌دراز، شهید شیرودی، قصرشیرین، مطلع‌الفجر و شهدا پس از مرصاد به ترتیب بیشترین آمار بازدیدها در ایام نوروز را به خود اختصاص دادند.
captcha