کد خبر: 3587137
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
حجت‌الاسلام حسینی خبر داد:

رشد ۲۵ درصدی ظرفیت مساجد برگزار‌کننده اعتکاف در آذربایجان‌شرقی

گروه اجتماعی: مدیر‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی از آغاز ثبت نام سنت حسنه اعتکاف در استان خبر داد و گفت: ظرفیت مساجد برگزار‌کننده این مراسم معنوی در سال‌ جاری 25 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، امروز در جمع خبرنگاران، از آغاز ثبت نام سنت حسنه اعتکاف در استان خبر داد و گفت: ظرفیت مساجد برگزار کننده این مراسم معنوی در سال‌جاری 25 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: اعتکاف امسال که در ایام البیض مصادف با 22 الی 24 فروردین ماه با شعار اعتکاف تعالی بخش ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی در سراسر استان برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام حسینی، با اشاره به تعداد مساجد برگزارکننده این سنت افزود: در تبریز ۴۰ مسجد و در شهرستان‌ها نیز مساجدی برای خواهران و برادران فراخور علاقمندی و آمایش جمعیتی از ۲ مسجد تا تعداد مساجد بیشتر در نظر گرفته شده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به ثبت‌نام اینترنتی اعتکاف در مساجد تبریز افزود: برای اولین بار در شهر تبریز از طریق سامانه جامع در ۳۹ مسجد شهر تبریز ثبت نام به صورت اینترنتی شروع شده است و امسال اعتکاف تخصصی دانش آموزی و اماکن نظامی، دانشگاهی را نیز خواهیم داشت.
وی بیان کرد: تا هفدهم فروردین ماه اگر مسجدی ظرفیت‌اش تکمیل نشده باشد معتکفین گرامی می‌توانند تا زمان برگزاری اعتکاف با مراجعه به سایت www.etekaf-tabriz.ir ثبت نام کنند.
captcha