حجتالاسلام والمسلمین علی دارابی، معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به تشریح مهمترین برنامههای سال جاری این سازمان پرداخت و با تأکید بر آثار و برکات استقرار روحانی در مناطق محروم و روستایی، گفت: نه تنها در بخش مباحث تبلیغی بلکه در حوزه مشاوره دینی و عمرانی روستاها نیز این روحانیان فعال بوده و آثار وجودی خودشان را خدمت صادقانه به مردم در جای جای ایران اسلامی به نمایش گذاشتهاند.
وی حضور یک روحانی اسلامشناس و آگاه به دین در نقاط مختلف کشور را یک ضرورت عنوان و اظهار کرد: نیازمند حمایت جدی در این عرصه هستیم تا بتوانیم به مطالبات مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانیم و نسبت به رفع موانع اقدامات اساسی را انجام دهیم.
حجتالاسلام دارابی با اشاره به مسائل مالی این سازمان برای انجام مأموریتهای خود، تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد مردمی است و توانسته با اتکا به مردم وظایف خود را اجرا کند. به عنوان مثال در حوزه اعتکاف مردم هستند که پا در رکاب گذاشته و با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری و جریان زلال اعتکاف را به نحو مطلوب محقق میکنند.
وی ادامه داد: اربعین حسینی، محرم و صفر گردش مالی بسیار بالایی دارد که از سوی نذورات مردم تأمین میشود؛ چنین گردش مالی جای شگفتی دارد که همه از سوی مردم تأمین میشود. آنچه در حوزه فرهنگ دینی باید به آن توجه کنیم تعهدی است که مردم ما نسبت به فرهنگ دینی دارند و خودشان را در این امر مسئول میدانند این مسئولیت آگاهانه مردم کمک کرده است که برنامهای از برنامههای حوزه فرهنگ دینی تعطیل نشود.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: البته اگر از نظر مالی تقویت و حمایت شویم کار به شکل گستردهتری میتواند شکل بگیرد اما اگر هم نتوانیم از بودجهای برخوردار شویم با استمداد از مردم و خیران کار تعطیل نخواهد شد. بر همین اساس نباید از شبکه خیرین غفلت کرد. باید هم از حمایتهای مردمی غافل نشویم و در عین حال از منابع دولتی و منابعی که بشود در عرصه فرهنگ دینی که از آن بهره برد استفاده کنیم.
وی در پایان گفت: یکی از مباحث مهم سال 96 بحث شوراهای فرهنگی اجتماعی روستاها است. در روستاهای کشور و مناطق محروم با محوریت روحانیان مستقر، معتمدان و بسیجیان به دنبال تحقق اهداف فرهنگی اجتماعی و ایجاد شورای فرهنگی اجتماعی هستیم و تلاش داریم در سال جاری در تمامی روستاهایی که بالای 200 خانوار هستند شورای فرهنگ اجتماعی روستا را تشکیل دهیم.