کد خبر: 3588121
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳

گاردین: مسلمانان میانمار در زمان زمامداری سوچی هم به حقوق خود نرسیدند

مسلمانان میانمار موسوم به قوم روهینگیا، تحت حاکمیت یک برنده جایزه صلح نوبل و فعال دموکراسی طلب هم به حقوق نرسیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از گاردین، آنگ سان سوچی به تازگی اعلام کرده چیزی بعنوان کشتار یا تعقیب همه جانبه مسلمانان روهینگیا اصلاً اتفاق نیفتاده است که قابل پیگیری باشد.
این موضوع دقیقاً برعکس توافقات پیشین با سازمان ملل(کوفی عنان) برای تشکیل کمیسیونی به منظور رسیدگی به مشکلات این مسلمانان است. سازمان ملل متحد به درستی مسلمانان روهینگیا را تحت تعقیب‌ترین قوم در جهان معرفی کرده چرا که هزاران نفر از این مردم در نقاط مختلف دنیا پراکنده‌اند چون میانمار اصولاً آنها را تبعه این کشور نمی‌داند.
در ادامه تصاویر گاردین از نمایشگاه مسلمانان روهینگیا - کاری از هنرمند عکاس ALI MC – را خواهید دید. نمایشگاه علی اکنون در ملبورن استرالیا پذیرای علاقمندان است.
captcha