به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه قرآنی بینالحرمین گفت: اعتکاف فرصت نجوا با خدا است و پایان اعتکاف آغاز راه است و اعتکاف فرصتی برای به دست آوردن معصومیت از دست رفته و فرصتی برای خودسازی است.
وی بیان کرد: اعتکاف فرصت اندیشیدن و تفکر است. اندیشیدن در اینکه از کجا آمدهایم و در کجا هستیم و به کجا میرویم. در اینکه آیا انتخابهای ما، انتخابهای منطقی و ارزشمند است؟ در اینکه آیا به وظیفه عمل میکنیم؟ در اینکه آیا از جوانی بهره مناسب را بردهایم و آن را در کجا سپری کردهایم و رهتوشه آخرت ما از گذر عمر و جوانی چیست؟
ابراهیمی افزود: اندیشیدن در اینکه رابطه ما با خالق هستی و قرآن چگونه است؟ اندیشیدن در اینکه چقدر احترام پدر و مادر را نگه داشتهایم.
وی گفت: ماه رجب ماه ویژهای است چراکه ماه خلوت با خدا بوده و هرکس ماه رجب را درک کند ماههای شعبان و رمضان را هم میتواند درک کند و اعتکاف میتواند بستری برای مصونسازی جامعه در برابر حوادث جامعه باشد و از آنجایی که پیام اعتکاف تفکر است، آستانه تحمل جامعه را در مقابل حوادث بالا میبرد.
نائب رئیس کمیسیون قرآن، مساجد و مداحان شورای هیئات مذهبی اظهار کرد: اعتکاف فضایی معنوی، قرآنی و فضای مناسب برای ذکر گفتن است که آدمی احساس میکند در جای دیگری نمیتواند این فضا را احساس کند و باید از این فضا به نحو مناسبی استفاده کرد.
این کارشناس فرهنگی در ادامه بیان کرد: مراسم معنوی اعتکاف یکی از عبادتهای بسیار مهم و مورد تأکید در اسلام است که پیامبر(ص) در انجام این فریضه الهی همواره استمرار داشتهاند و برای آن مهیا میشدند.
وی با اشاره به فضائل و برکات سنت حسنه اعتکاف، اظهار کرد: بر اساس بررسی اطلاعات و گزارشها، استقبال اقشار مختلف بهویژه جوانان و نوجوانان از این مراسم بسیار چشمگیر است که امیدواریم زمینه توسعه هر چه بیشتر فرهنگ اسلامی، ترویج سبک زندگی اسلامی و نیز تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» در این فرصت فراهم شود.