به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان علی مناهی اظهار کرد: آخرین مرحله علمی مسابقات علمی عملی و علمی کاربردی امروز مورخ 21 فروردین راس ساعت 9 صبح آغاز و ساعت 13 برگزار می شود.
وی افزود: این مرحله از مسابقات به میزبانی هنرستان شهید عسگری ناحیه 2 ارومیه برگزار می گردد و ابتدا هنرجویان منتخب استان در شاخه فنی و حرفه ای از ساعت 9 صبح و سپس هنرجویان شاخه کاردانش از ساعت 11 صبح با هم به رقابت خواهند پرداخت.
مناهی گفت: در این مرحله از مسابقات تعداد 248 هنرجو در دو شاخه فنی و حرفه ای وکاردانش به تفکیک 136 هنرجوی فنی و حرفه ای ( 46 دختر و90 پسر) و 112 هنرجوی شاخه کاردانش ( 37 دختر و 75 پسر) با هم حضور خواهند داشت.
رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان افزود: این مسابقات در 25 رشته شاخه فنی و حرفه ای و 28 رشته شاخه کاردانش برگزار خواهد شد.
مناهی اظهار کرد: جهت اجرای مطلوبتر این مرحله در تمامی استان ها یک ناظر وزارتی حضور خواهد داشت و نتایج این مرحله از آزمون در مرحله عملی نیز محاسبه می شود.
وی عنوان کرد: در این مرحله از مسابقات تعداد 8 هنرجو در هر رشته از کل کشور انتخاب شده و به مرحله عملی راه خواهند یافت؛ همچنین تابستان 96 مرحله نهایی به صورت عملی برگزار خواهد شد.
رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش استان ادامه داد : امسال استان آذربایجان غربی میزبان پانزدهمین دوره مسابقات علمی کاربردی شاخه کاردانش خواهد بود که امید است هم میزبانی خوبی داشته باشیم و هم هنرجویان استان در این مرحله درخشش خوبی داشته باشند.