کد خبر: 3588586
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸
فعال خبر داد:

23 فروردین؛ آغاز ثبت‌نام اولیه واجدین شرایط تشرف به حج تمتع 96

گروه اجتماعی: مدیر حج و زیارت گیلان از اعلام فراخوان ثبت ‌نام اولیه از واجدین شرایط تشرف به حج تمتع سال 96 خبر داد و اظهار کرد: دارندگان فیش های ثبت نامی حج تمتع تا تاریخ 31 تیر 1385 از 23 فروردین جاری به مدت 10 روز فرصت ثبت نام دارند.

حسن فعال، مدیر حج و زیارت استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از اعلام فراخوان ثبت ‌نام اولیه از واجدین شرایط تشرف به حج تمتع سال 96 خبر داد و اظهار کرد: دارندگان فیش های ثبت نامی حج تمتع تا تاریخ 31 تیر 1385 از ساعت 9 صبح چهارشنبه، 23 فروردین جاری به مدت 10 روز فرصت دارند تا با در دست داشتن اصل قبض ودیعه‌گذاری، اصل شناسنامه و اصل کارت ملی به یکی از شعب بانک ملی ایران مراجعه و نسبت به واریز مبلغ علی الحساب هزینه سفر خود اقدام نمایند.

وی افزود: شعب بانک ملی ایران با مراجعه متقاضیان یاد شده، پس از بررسی لازم نسبت به محاسبه اصل و سود متعلقه به مبلغ ودیعه‌گذاری اقدام و مبلغ مابه‌التفاوت تا سقف 10 میلیون تومان را دریافت و پس از واریز به حساب سازمان، رسید آن را به متقاضی ارائه می‌نماید.

فعال با بیان اینکه متقاضیان دارای اسناد ثبت‌نامی سال‌های 1360 و 1363 با مبالغ 180 هزار و 200 هزار و 250 هزار و 270 هزار ریالی می‌بایست قبلاًبرای تبدیل سند خود به قبض ودیعه‌گذاری 10 میلیون ریالی و استفاده از تسهیلات مربوطه، به دفتر حج و زیارت استان مراجعه و معرفی نامه جهت ارائه به بانک دریافت کنند، یادآور شد: این افراد پس از دریافت قبض جدید از شعبه بانک ملی هزینه مربوطه را واریز نمایند.

مدیر حج و زیارت گیلان خاطرنشان کرد: با شروع ثبت‌نام در کاروان های حج در سطح شهر و شهرستان‌ها، اولویت با آن دسته از افرادی خواهد بود که در این مرحله اقدام به واریز هزینه اولیه سفر کرده باشند لذا لازم است تا اولویت‌های فراخوان شده در زمان مقرر نسبت به مراجعه به شعب بانک و انجام مراحل قید شده، اقدام لازم و به موقع را معمول دارند.

وی عنوان کرد: متقاضیان اعزام به حج تمتع سال جاری می بایست دارای گذرنامه بین المللی انفرادی معتبر با حداقل اعتبار تا تاریخ 5 اسفند 1396 باشند. در غیر اینصورت لازم است تا هر چه زودتر نسبت به دریافت گذرنامه جدید اقدام نمایند.

captcha