حسین موسوی، تهیهکننده برنامه «میانبر» که به زودی از شبکه قرآن و معارف سیما روی آنتن میرود در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به ارائه توضیحاتی در خصوص جزئیات این برنامه پرداخت و بیان کرد: «میانبر» یک برنامه ترکیبی و گفتوگو محور در مورد آسیب شناسی، واکاوی و تبیین امر خیر در زمینه انفاق، کمک به مردم و دست گیری از خلق و صدقه است.
وی در ادامه تصریح کرد: در فاز اول، سیزده برنامه ساخته شده و لوکیشن برنامه نیز در زورخانه سرتخت شهر ری بوده است، به این دلیل زورخانه به عنوان محل ضبط انتخاب شده که این مکان از قدیم محل تجمع جوانمردان بوده و یکی از مرامهای آنها نیز این بوده که از افتادگان دستگیری میکردند، همچنین اجرای برنامه نیز بر عهده محمد نصیری است.
موسوی در مورد کارشناسان برنامه بیان کرد: کارشناسان زیادی در حوزههای روانشناسی، جامعه شناسی، حقوق، علوم سیاسی و ... داشتهایم و در برخی برنامهها حدود 12 کارشناس حضور داشته و به بحث و گفتوگو در خصوص موضوع مورد بحث داشتهاند، همچنین در این زمینه چند بنیاد خیریه هم با ما همکاری داشتهاند.
تهیه کننده «میانبر» در خصوص بررسی و نقد برخی رسوم که به غلط در جامعه باب شده تصریح کرد: در کنار این برنامه میان برنامههایی تهیه شده که یکی از مهمترینهای آن به چالش کشیدن برخی آداب و رسوم غلط است که در اجتماع باب شده است، این موارد غالبا در قالب ضرب المثل در فرهنگ ما رواج یافته و در این برنامه سعی شده که این موارد به وسیله آیات و روایات بررسی شوند و هر دفعه در مورد یکی از این آداب غلط بحث شده است، همچنین مردم هم نظراتی در این زمینه دادهاند که آنها نیز منعکس شده است.
موسوی در ادامه و در خصوص کیفیت برنامه تصریح کرد: هر برنامه معطوف به یک موضوع است، مثلاً موضوع یکی از برنامهها در این مورد است که نیازمند به چه کسی اطلاق میشود و اینکه آیا هر کسی اظهار نیاز کرد باید به او کمک شود؟ موضوع دیگری که بحث خواهد شد در مورد تعریف درست «خیر» است و اینکه آیا هر کسی میتواند «خَیّر» باشد؟ همچنین در مورد آسیبها و مشکلات مؤسسات خیریه نیز بحث شده است.
وی در مورد زمان مدت زمان و تاریخ پخش برنامه بیان کرد: هر برنامه یک ساعت است و از قبل بنا بوده که در ماه رجب روی آنتن برود، اما زمان پخش آن با تأخیر همراه شده و در یکی از ماههای شعبان و یا رمضان تقدیم علاقهمندان خواهد شد.