کد خبر: 3588956
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱

اجرای برنامه‌های قرآنی در آیین اعتکاف مساجد ماهشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با برگزاری آیین اعتکاف در شهرستان ماهشهر مؤسسه قرآنی خاتم‌الانبیاء(ص) این شهرستان با حضور قاریان و حافظان خود به اجرای برنامه‌های قرآنی میان معتکفان می‌پردازد.

حسن حلافیان، مدیر مؤسسه قرآنی خاتم‌الانبیاء(ص) شهرستان ماهشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام اینکه به مناسبت ایام اعتکاف برای اولین بار از سوی این مؤسسه قرآنی اقدام به برگزاری برنامه‌های قرآنی در مساجد برگزارکننده این مراسم معنوی شد، افزود: روز گذشته سه‌شنبه 22 فروردین‌ماه و در اولین روز از آیین معنوی اعتکاف در سه مسجد این شهرستان برنامه‌های قرآنی اجرا شد.

وی با بیان اینکه اجرای گروه تواشیح و حضور حافظان و قاریان قرآن از برنامه‌های این مؤسسه در این روزها است، گفت: اجرای این برنامه‌های قرآنی از سوی مؤسسه خاتم‌الانبیاء(ص) و با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهشهر صورت می‌گیرد.

حلافیان ادامه داد: امروز چهارشنبه 23 فروردین‌ماه نیز در چهار مسجد برگزار کننده اعتکاف در سطح شهرستان ماهشهر برنامه‌های قرآنی از قبیل قرائت قرآن و اجرای تواشیح انجام می‌شود.

وی گفت: در مساجدی که معتکفان بانو حضور دارند از گروه تواشیح نگین خاتم که از دختران قرآن‌آموزان 12- 10 سال این مؤسسه تشکیل شده است، استفاده می‌شود.

captcha