کد خبر: 3589083
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶

حضرت علی(ع) پرورش‌یافته مکتب پیغمبر(ص) بودند/ برپایی محفل شعر آیینی در قزوین

گروه فرهنگی: یک مدرس دانشگاه زندگی حضرت علی(ع) را بسیار پرمعنا برشمرد و گفت: آن حضرت در کعبه متولد شدند، از رسول مکرم اسلام(ص) آموختند و در بهترین خانه پرورش یافتند و در نهایت در محراب مسجد به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، به مناسبت میلاد مبارک حضرت علی‌(ع)، ویژه برنامه‌ای با حضور استادان و جمعی از علاقه مندان در تالار حافظ حوزه هنری قزوین برگزار شد.
‌حمید عابدی‌ها مدرس دانشگاه افزود: علی (ع) حتی در پیش از اسلام هم سابقه کفر و شرک نداشته و از زمان بعثت تا رحلت حضرت رسول اکرم(ص)، طی بیست سه سال شاگرد اول مکتب رسول الله (ص) بودند.
وی یادآور شد: امر رسالت با ولایت عجین هستند و مظهر این دو در وجود نازنین پیامبر(ص) و مولی علی(ع) متجلی شد است.
در این جلسه حجت الاسلام احمدی، کلام نورانی علی(ع) در نهج البلاغه را بی‌همتا دانسته گفت: جملات این کتاب شریف، نشانگر عظمت حضرت است به همین دلیل نهج البلاغه کتاب زندگی و تفسیر کلام الهی است.
در ادامه رئیس حوزه هنری قزوین ماه رجب را ماه فضیلت برشمرده بر ضرورت حضور استادان حوزه و دانشگاه و تبادل نظر در حوزه معارف دینی و علمی تأکید کرد و افزود: با توجه به ارتباط حوزه هنری با دو نهاد علمی، در سال آتی شاهد نشست‌های پرباری در این مرکز خواهیم بود.
گفتنی است؛ در این برنامه شاعران آیینی اشعاری در مدح مقام آن امام همام سرودند.
منبع: صبح قزوین
captcha