به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان عصر روز گذشته، 22 فروردین در مراسم جشن بزرگ «پدران آسمانی» که در گلزار شهدای رشت برگزار شد، اظهار کرد: شهدای معزز، افتخار والدین، فرزندان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همیشه تاریخ انقلاب هستند.
وی گفت: عظمت، صلابت، استقلال و امنیت امروز ما مدیون ایمان، اعتقاد، جانفشانی و ایثارگری آن راست قامتان است و ملت شریف ایران به وجود چنین اسوه هایی به خود می بالد.
این مقام مسئول افزود: پدران شهدا گنجینه های ارزشمندی برای ما هستند و جامعه ما به وجود چنین بزرگ مردانی که در راه رضای حق و پاسداری از نظام از بهترین سرمایه زندگی خویش گذشتند مفتخر است. بی شک آنچه از بلندای همت شهدا در میدان مجاهدت جاودانه شد، ریشه در اعتقاد ناب و خالصی دارد که به دستان پر مهر پدران آنان در ساحت جان فرزندانشان بالندگی یافته و ثمر رشادت را در خاطر ملت ماندگار ساخته است.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان تصریح کرد: فرزندان شهدا وارثان راستین پدران آسمانی خویش هستند و این نسبت مسئولیت سنگینی را به دنبال دارد. آنانکه با معرفت این موهبت را شکر می گذارند و بار مسئولیت را به سرمنزل مقصود می رسانند، همچون پدرانشان رهروان شایسته راه متعالی شهادت خواهند بود.
پاکاری یادآور شد: این همایش در جهت الگوسازی مبتنی بر ارزش ها و تعالی انسان ها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تحقق آرمان شهدای گرانقدر و اهداف عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین زمینه ای مناسب برای تکریم مقام پدران آسمانی و تقدیر از پدران شهدا که در تربیت، تعالی، تکامل و عروج آن مردان آسمانی نقش بی بدیل و کم نظیر ایفا کرده اند برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری چنین مراسماتی را زنده نگه داشتن یاد، نام و خاطره پدران آسمانی که همان شهدیا گرانقدر هستند و نهادینه کردن فرهنگ قدرشناسی و سپاگزاری از مقام والای پدر در جامعه از طریق فرزندان معظم شهدا عنوان نمود.
به گزارش ایکنا، همایش «تکریم پدران آسمانی و تجلیل از پدران شهدا» به مناسبت 13 رجب، سالروز میلاد حضرت امام علی(ع) و روز پدر در گلزار شهدای سراسر استان برگزار شد.