کد خبر: 3589729
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷

اتحادیه‌های استانی منتخب تا خردادماه ادغام می‌شوند

مدیر اجرایی دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور فرهنگی مؤسسات قرآن و عترت از ادغام برخی از اتحادیه‌های استانی تا قبل از ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فارس نوشت: حسین بهبودی مدیر اجرایی دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور فرهنگی مؤسسات قرآن و عترت با اشاره به روند ادغام دو اتحادیه قرآنی اظهار داشت: امروز به منظور بررسی اساسنامه اتحادیه استان‌ها جلسه فوق‌العاده هیأت رسیدگی به امور مؤسسات تشکیل شد اما با توجه به محدود بودن زمان تصویب آن به جلسه بعد موکول شد.
وی با بیان اینکه هفته آینده جلسه فوق‌العاده و بدون سقف برگزار می‌شود، افزود: شرح وظایف کمیته اجرایی و نظارتی اتحادیه استان‌ها پس از تأئید جدول پیشنهادی مجمع عمومی مشترک استخادیه استان‌ها مشخص می‌شود و سعی داریم روند ادغام اتحادیه استان‌ها را سریع‌تر پیش ببریم.
بهبودی با اشاره به ادغام اتحادیه‌های استانی تا خردادماه، خاطر نشان کرد: در برخی استان‌ها پیشنهاداتی مطرح شده است و سعی داریم تا قبل از ماه مبارک رمضان در برخی از استان‌ها اتحادیه استانی واحد تشکیل دهیم.
مدیر اجرایی دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور فرهنگی مؤسسات قرآن و عترت با بیان اینکه ادغام اتحادیه‌های استانی گام نخست ادغام دو اتحادیه قرآنی کشوری است، گفت: امیدواریم به زودی در تمامی استان‌ها دو اتحادیه استانی ادغام شوند.

captcha