کد خبر: 3589850
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۴

جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیما؛ فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های کردستان است

گروه فرهنگی: استاندار کردستان با اشاره به جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیمای مراکز استان‌ها تاکید کرد: میزبانی کردستان از این جشنواره، فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت های استان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان امروز، 26 فرودین ماه در دومین جلسه برنامه ریزی برگزاری جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیمای استان ها در کردستان، اظهار کرد: جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیمای استان ها یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور است.

وی باید همه امکانات استان برای برگزاری شایسته و آبرومندانه این جشنواره به کار گرفته شود، تاکید کرد: برگزاری این جشنواره فرصت مناسبی برای شناساندن هر چه بهتر کردستان به سایر استان های کشور است.

زاهدی بیان کرد: مدعوین این جشنواره برگزیدگان عرصه هنر، و میهمانان ویژه ما هستند که باید تمام توان استان را برای میزبانی شایسته آنها به کار ببریم.

در ادامه بر لزوم تشکیل کمیته‌های مالی، پشتیبانی، سیاسی ـ امنیتی و انتظامی، فضاسازی شهری و مناسب‌سازی محیطی، ارتباطات و همچنین فرهنگی و هنری برای پیگیری مقدمات برگزاری جشنواره تاکید و مسئول هر کدام از این کمیته ها را مشخص نمود.

استاندار کردستان در بخش دیگری از این جلسه، فضاسازی و تبلیغات مناسب در تمامی شهرستان‌های استان به منظور اطلاع‌رسانی به اهالی استان را حائز اهمیت عنوان و یادآو ر شد: علاوه بر برنامه‌های جنبی جشنواره، باید برنامه ویژه‌ای هم در بخش عمومی و هم در افتتاحیه و اختتامیه تدارک ببینیم که نمونه‌ای از فرهنگ کردستان را به نمایش بگذارد.

شایان ذکر است، استان کردستان در شهریور ماه 96 میزبان بیستمین جشنواره تولیدات صدا و سیمای مراکز استان های کشور خواهد بود. 

captcha