کد خبر: 3590489
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
مدیرکل بنیاد شهید گیلان خبر داد:

برگزاری 900 یادواره شهدای گیلان در سال گذشته

گروه اجتماعی: پاکاری با بیان اینکه سال گذشته 900 یادواره شهدا در گیلان برگزار شد، ادامه داد: این یادواره ها جهت بصیرت افزایی نسل جدید و آشنا کردن آنان با فرهنگ ایثار و شهادت بسیار موثر است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در دیدار با خانواده شهدای فرهنگی استان، با اشاره به اجرای طرح سپاس در راستای دیدار مسئولان با خانواده معظم شهدا در گیلان، اظهار کرد: سال گذشته 26 هزار دیدار از خانواده های معظم شهدا با مشارکت 35 درصدی دستگاه های اجرایی انجام شد.

وی رسالت ذاتی بنیاد شهید را زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه برای نسل حاضر و نسل آتی دانست و افزود: تولید برنامه های فرهنگی از جمله مستندسازی خاطرات و آثار والدین شهدا، تجلیل و تکریم از همسران و مادران شهدا و رونمایی از نرم افزارهای مربوط به گلزارهای شهدا در حوزه فرهنگی انجام گرفته که برخی دارای انعکاس ملی است.

پاکاری با بیان اینکه سال گذشته 900 یادواره شهدا در گیلان برگزار شد، ادامه داد: این یادواره ها در جهت بصیرت افزایی نسل جدید و آشنا کردن آنان با فرهنگ ایثار و شهادت بسیار موثر است.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان دیدار با خانواده شهدای فرهنگی را به مناسبت بزرگداشت هنر انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: 47 نفر از شهدای استان در حوزه‌های هنری، شعر و تئاتر فعالیت داشتند و در دوران دفاع مقدس به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شدند.

به گزارش ایکنا، مدیرکل بنیاد شهید گیلان با خانواده شهیدان محمد کاری مژدهی و ابراهیم قنبرزاده دیدار کرد.

captcha