کد خبر: 3590964
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱

جشنواره‌ای برای تجمیع اندیشه‌ها برای رشد فرهنگ اسلامی - ایرانی

گروه هنر: هفتمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه ایران با هدف گرامیداشت یاد و پاسداشت سعدی برگزار می‌شود و سعی دارد با تجمیع اندیشه‌های مختلف به رشد فرهنگ اسلامی - ایرانی کمک کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا، هفتمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه ایران با حضور فریبا علومی یزدی، رئیس جشنواره و شهرام ملکی‌نیا، دبیر جشنواره، امروز 29 فروردین‌ماه در مرکز همایش‌های دانشگاه الزهرا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علومی یزدی گفت: این جشنواره با هدف گرامیداشت یاد و پاسداشت سعدی برگزار می‌شود و سعی دارد با جمع‌کردن اندیشه‌های مختلف به رشد فرهنگ اسلامی و ایرانی کمک کند.

برگزاری نشست خبری هفتمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه ایران

وی افزود: سال‌هاست تلاش داریم مدرسه‌ای تحت عنوان سخن ایران تأسیس شود، چون اعتقاد داریم خوب سخن گفتن حق همه مردم است. در ضمن بزرگ‌ترین معجزه تاریخ بر کلام استوار است. همین موضوع به اهمیت نیک سخن گفتن می‌افزاید. جدا از اهداف ادبی و کلامی، تصویرگری زیبایی‌های کلامی قرآن از دیگر امتیازات این جشنواره است.

علومی یزدی تصریح کرد: دسته‌بندی مجریان از دیگر امتیازات این جشنواره است دلیل این امر نیز است که مجریان هم باید هر روزه بر دانش خود بیفزایند. این جشنواره کمک می‌کند چنین دسته‌بندی صورت گیرد. البته نهادها و سازمان‌های مختلفی چون وزارت ارشاد، جهاد دانشگاهی و ریاست جمهوری به ما کمک کردند.

در ادامه این جلسه دبیرکل جشنواره هم در سخنانی اظهار کرد: امسال تفاوت‌های با سال‌های گذشته داریم؛ برای مثال بخشی تحت عنوان بداهه از جمله نوآوری این رویداد است. این جشنواره از مهرماه سال گذشته کار خود را آغاز کرد تا با زمان کافی کارها انجام شود.

وی ادامه داد: در این دوره 5 بخش خواهیم داشت، این قسمت‌ها هم در دو روز به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. همچنین در این جشنواره سعی شده تجلیلی از مقام شخص یا اشخاصی که در ارتقای سخن و سخنوری کوشیدند به عمل آید.

ملکی‌نیا تاکید کرد: تلاش دیگر ما این است سطح مجریان را بالا بریم، حتی انتظار داریم این رویداد بتواند مجریان بین‌المللی تربیت کند. مجریانی که قادر باشد با زبانی شیوا و بین‌المللی آرمان‌های انقلاب و اسلام را به دنیا منتقل کند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 200 نفر شرکت‌کننده داشتیم. امسال این تعداد دو برابر شده است. این رشد نشان می‌دهد این رویداد تا چه حد قادر است در جامعه تاثیرگذاری داشته باشد. نکته دیگر اینکه در این دوره 20 استان حضور خواهد داشت.

دبیر جشنواره ادامه داد: خیلی‌ها دوست دارند مجری بشوند. برای همین این رویداد کمک می‌کند تا استعدادهای جدید شناسایی شوند. نکته دیگر اینکه مباحث صنفی در این رویداد مطرح خواهد شد تا بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات صنفی مجریان را برطرف کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه همچون دوره‌های گذشته از اساتید و مجریان پیشکسوت تجلیل به عمل خواهد آمد، تصریح کرد: نام این اساتید به‌زودی اعلام خواهد شد.

یادآور می‌شود، این جشنواره 31 فروردین الی اول اردیبهشت 1396 در دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد.
captcha