کد خبر: 3591085
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷

نام‌نویسی مدرسه حفظ شبانه‌روزی امام محمدباقر(ع) در آبادان خردادماه آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: نام‌نویسی مدرسه حفظ قرآن شبانه‌روزی امام محمدباقر(ع) در آبادان از خردادماه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نام‌نویسی مدرسه حفظ شبانه‌روزی امام محمدباقر(ع) در آبادان از خردادماه به طور رسمی آغاز می‌شود.

ثبت‌نام در این مدرسه حفظ قرآن ویژه آقایان از طریق پایگاه اینترنتی مؤسسه فرهنگی قرآنی بیت‌الاحزان شیراز انجام می‌شود.

براساس این گزارش، در مرحله اول دوره‌ای برای شرکت‌کنندگان به مدت 50 روز برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان نهایی پس از ارزیابی برای شرکت در طرح یک ساله حفظ قرآن انتخاب می‌شوند.

برگزاری کلاس‌های تجوید، تفسیر و اخلاق از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده برای شرکت کنندگان در طرح حفظ شبانه روزی قرآن کریم است. مربیان و استادان این دوره از مؤسسه بیت الاحزان اعزام خواهند شد.

این مدرسه وابسته به مسجد شهید بهشتی آبادان و در منطقه کفیشه این شهرستان است که از هم اکنون فعالیت خود را با حضور تعدادی از علاقه‌مندان و فعالان عرصه حفظ قرآن آغاز کرده است.

از برنامه‌های مربی ویژه تفسیر و اخلاق نیز برای این طرح در نظر گرفته شده است.

captcha