کد خبر: 3592483
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷
مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه خراسان‌جنوبی:

حدود 30 درصد از جامعه کارگری خراسان‌جنوبی عضو بسیج کارگری هستند

گروه اجتماعی: مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه خراسان‌جنوبی گفت: حدود 30 درصد از جامعه کارگری خراسان‌جنوبی در سازمان بسیج کارگری دارای پرونده و عضو بسیج کارگری هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، غلامرضا کریم‌زاده امروز 3 اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: که این مقدار با احتساب عضویت کارگران در حوزه‌های بسیج محلی، در مجموع 75 درصد از جامعه کارگری عضو بسیج هستند.

وی افزود: تکریم خانواده شهدا با حضور در منازل خانواده‌های شهدای جامعه کارگری در سطح استان، غبارروبی مزار شهدای گمنام و یادواره شهدای بسیج کارگری سرایان از برنامه‌های هفته کار و کارگر است.

سرهنگ کریم‌زاده یادآور شد: گرامیداشت روز بسیج کارگری در کارخانه کویرتایر و سیمان باقران قائن، تجلیل از سرگروه‌های برتر حلقه صالحین بسیج کارگری، حضور مسئولین در واحدهای تولیدی و صنعتی، اجرای مسابقات ورزشی و فرهنگی و برگزاری اردوی حلقه‌های صالحین بسیج کارگری از جمله برنامه‌های بسیج کارگری در هفته گرامیداشت کار و کارگر است.

captcha