کد خبر: 3592518
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴

اجرای 6 پروژه شاخص عمرانی در آرامستان ارومیه

مدیر عامل سازمان آرامستان شهرداری ارومیه از اجرای 6 پروژه عمرانی در آرامستان این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز سوم اردیبهشت ماه حجت الاسلام عابدینی مدیر عامل سازمان آرامستان شهرداری ارومیه در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر 6پروژه عمرانی در آرامستان ارومیه با هدف تبدیل آرامستان از گورستان به فضای معنوی و فرهنگی در حال اجرا است. 

وی یادمان شهید باکری را یکی از مهم ترین پروژه های عمرانی این سازمان بیان کرد و گفت: این یادمان با متراژی بالغ بر 21 هکتار شامل پیست دوچرخه سواری، تندیس های شهدا، المان شهید باکری، پارک و فضای سبز در دست اقدام است.

 وی در ادامه اظهار کرد: آرامستان ارومیه در نظر دارد در این یادمان با ایجاد فضایی جهت نمایش نماد هایی از دنیا و پل صرات، آخرت را به تصویر بکشد. عابدینی به دیگر پروژه های عمرانی این سازمان اشاره کرد و گفت: احداث حسینیه با متراژ 1400 مترمربع، تاسیس فرهنگ سرا، احداث سرویس های بهداشتی، احداث کمربندی 100 متری و تاسیس درمانگاه برای افراد کم بضاعت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی از دیگر پروژه های اجرایی این سازمان است. 

وی ضمن تقدیر از سازمان های ذی ربط ادامه داد: سازمان های شهرداری، خدمات موتوری، فضای سبز و زیبا سازی، عمران و شهرسازی، سپاه شهدا، بنیاد شهید، اداره برق و آب و فاضلاب نیز در خصوص اجرای پروزه ها با سازمان آرامستان شهرداری ارومیه همکاری های لازم را داشته اند. 

حجت الاسلام عابدینی گفت: 74 هزار هکتار زمین به صورت پراکنده جهت دفن اموات خریداری شده، و این در حالی است که پیدا کردن محل وسیع برای دفن اموات به صورت یکجا از بزرگ ترین دغدغه های این سازمان بوده و امید است با رایزنی های انجام شده زمین های اطراف را نیز خریداری و با تجمیع این زمین ها به این مهم دست پیدا کنیم. 

مدیر عامل سازمان آرامستان شهرداری ارومیه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه سازمان آرامستان ارومیه به صورت مستقل و خودکفا عمل می کند ادامه داد: در این سازمان سه شرکت خدماتی، فضای سبز و کاشت، حراست و نگهبانی در حا ل فعالیت هستند، همچنین 100 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیر مستقیم در این سازمان مشغول به کار هستند.
captcha