به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز چهارم اردیبهشت ماه جلسه ستاد بزرگداشت مقام معلم با حضور مسوولین دستگاههای اجرایی آذربایجان غربی در سالن اندیشه اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
فریدون سیدمصطفوی مدیر کل آموزش و پرورش استان در این جلسه با بیان اینکه نگاه به معلمان باید نگاه توام با تکریم باشد؛ اظهار کرد: امید است هفته معلم هفته ای در راستای تبیین بهینه جایگاه معلمان و درخور شان معلمان ما باشد.
وی افزود: در هفته گرامیداشت مقام معلم در نقاط مختلف استان نشستهایی با معلمان خواهیم داشت؛ دیدار از خانواده های 143 شهید معلم استان و عیادت از معلمان مبتلا به بیماری صعب العلاج از دیگر برنامه های این نهاد در هفته معلم است
مدیرکل آموزش و پرور استان خاطر نشان کرد: تجلیل از معلمان نمونه استان با حضور معاون وزیر اقای زرافشان و تجدید میثاق با شهدای انقلاب نیز در طول هفته بزرگداشت مقام معلم اجرا می شود.
سیدمصطفوی ادامه داد: علی رغم همزمانی هفته گرامیداشت مقام معلم با انتخابات ریاست جمهوری و شوراها از فضای آموزش و پرورش در راستای عدم سیاسی کاری صیانت می شود.
این مقام مسئول عنوان کرد: معلمان بازنشسته سرمایه های اجتماعی ما هستند و تکریم آنان همواره نظر بود و 10کتاب درباره انان و تجربه هایشان تالیف شده و این اقدام تداوم دارد.
هوشنگ عطاپور مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: دستور العملهای ابلاغ شده به استانداری بر تجلیل مقام شهید بزرگوار شهید مطهری و مقام معلم تاکید دارد.