کد خبر: 3593208
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹
حجت الاسلام حسینی:

شیرینی مسابقات قرآن را با پرداختن به نواقص کوچک تلخ نکنیم

گروه مسابقات: در حاشیه آخرین روز رقابت های سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن حجت الاسلام و المسلمین حسینی در جمع خبرنگاران حاضر شد و به ارائه گزارشی از فعالیت های این دوره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) در حاشیه آخرین روز رقابت های سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن امروز، 5 اردیبهشت ماه حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی  حسینی دبیر اجرایی مسابقات، در نشست خبری حضور یافت و ضمن گزارشی از این دوره به پاسخ سؤالات خبرنگاران پرداخت و بیان کرد: دوستان ما باید به یک نکته توجه داشته باشند که به یک سری از مطالبات دیرینه جامعه قرآنی در این دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم جامع عمل پوشانده شده است، حدود 10 سال مطالبه بانوان وجود داشت که آنها نیز در این عرصه جهانی باشند و خوشبختانه این مسابقات در کنار چهار مسابقه سنگین دیگر برگزار شد، اما دیگر نکته مهم است که تلفیقی بین پنج مسابقه رخ داده است که داوران از آن به ام المسابقات نام می برند.
وی با اشاره به این که آیا در عرصه قرآنی اتفاق مشابه ای سراغ داریم که همه نهادها در کنار هم مسابقات را اجرایی کنند؟ اظهار کرد: همیشه سازمان اوقاف در زمینه مسابقات قرآن کریم اهتمام داشته است اما امسال بسیاری از دستگاه ها را درگیر این رویداد کرده ایم و خوشحالیم که در بوته نقد نیز قرار می گیریم که باعث تعالی و ارتقای ماست. اما رویدادهای دیگری بوده که برگزاری آن به دلیل مشکلاتی با وقفه روبرو شده است که ما هم با این مشکلات مواجه بودیم اما کار را پیش بردیم. شاید اتفاق هایی رخ داده است که به مزاق دوستان خوش نیامده است. البته اینها نکاتی است که دوست ندارم منتشر شود و انعکاس و پرداختن به آن را اخلاقی نمی دانم.
حسینی گفت: مثلا اگر پیشکسوتی در سالن حضور داشته است که به دلیل عدم جای مناسب، به ایشان بی احترامی شده انعکاس این اخبار آن در جامعه مناسب نیست، اول نقدها را به ستاد بگویید و اگر مرتفع نشد آن اه را رسانه ای کنید.
وی درباره همکاری سازمان ها و دستگاه های دیگر در مسابقات قرآن گفت: خودم تاکنون چنین همکاری را در برپایی مسابقات قرآن ندیده ام و به معنی واقعی کلمه سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کاری هماهنگ شده با همه دستگاه ها بوده و صلاح است که به این موضوع به معنی واقعی کلمه پرداخته شود نه این که با پرداختن به حواشی کام قرآنی ها رادر داخل و خارج از کشور تلخ کنیم.
حسینی گفت: برخی از اساتید و پیشکسوتان از این دوره گلایه های داشته اند، بنده روشم این نیست که پاسخ را الآن بدهم که شیرینی مسابقات از بین برود بلکه بنای ما شنیدم و همفکری گرفتن است.
وی در مورد مسابقات بین المللی طلاب علوم دینی گفت: این مسابقات ویژگی خاصی داشت که در سال قبل چنین ویژگی را شاهد نبودیم که مرحله مقدماتی طلاب در 27 کشور برگزار شد و افراد از حوزه های مختلف آن کشور به رقابت پرداختند و برترین آنها به مسابقات ایران راه یافتند که حتی نمونه چنین اقدامی را نداشته ایم.
حسینی گفت: شاهد بودیم که برخی رسانه ها تیتر زدند که افتتاحیه مسابقات طلاب، کم رمق و در حد مسابقات استانی بودکه چنین تیتری خستگی را به تن ما نشاند در حالی که مسابقات در مراسم افتتاحیه بسیار شلوغ بود که تصاویر آن موجود است. همچنین ما به نظرات تمامی اساتید احترام می گذاریم.
در ادامه این نشست، محمدحسین کاشی، رئیس کمیته محتوایی و فنی سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن نیز در ادامه این نشست بیان کرد: رویکردمان به این دوره از مسابقات فناورانه بوده و سعی کرده ایم از بسترها و ظرفیت طوری استفاده کنیم که بتوانیم در سطح داخلی و خارجی مسابقات را پوشش دهیم.
وی در ادامه افزود: اولین اقدام که انجام دادیم پوشش اینترنتی داخل مصلی برای خبرنگاران و کسانی که می خواستند مسابقات را پوشش دهند بود، همچنین برای اولین بار از طریق آپارات در کنار رسانه ملی مسابقات به صورت زنده پوشش داده شد.
کاشی گفت: سامانه جامعی با همکاری دو مجموعه بانکی طراحی شده که اطلاعات کامل شرکت کنندگان در یک کارت هوشمند ذخیره شد که می توانستد با آن به راحتی وارد مسابقات شوند، البته کاربری های دیگری هم این کارت دارد که برای سال های آینده زیر بار خواهد رفت.
وی در ادامه افزود: ارتباط از طریق تلفن اینترنتی نیز فراهم بوده و البته اپلیکیشن تیم نیز در این دوره استفاده شد، که مردم می توانند از این طریق اطلاعات قرآنی خودشان را به اشتراک بگذارند.
کاشی بیان کرد: سامانه نذر قرآنی از دیگر اقدامات ما در این دوره بوده که مردم می توانند در این طرح ثبت نام کنند تا قرآن هایی که در منزل دارند در اختیار ما قرار دهند. همچنین ارتباط با اپراتورهای تلفن همراه را داشتیم که به صورت منطقه ای و کشوری تبلیغات داشتند که 45 میلیون نفر از این طریق اطلاع رسانی شدند.
در ادامه حجت الاسلام و السلمین حسین سلیمانی، مدیر هنری و رسانه ای مسابقات بیان کرد: شرکت کنندگان از زمانی مشخص می شوند که قرار است به ایران اعزام شوند تا زمانی که بر می گردند برای آنها برنامه هایی در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه افزود: در مرحله اول مترجم شرکت کننده مشخص می شود و اطلاعاتی در مورد ایران و دستاوردهای انقلاب اسلامی به آنها داده می شود، در فرودگاه یا هتل مجموعه ایران در اختیار آنها قرار می گیرد که اطلاعاتی در مورد نقاط گردشگری ایران در آن وجود دارد و به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی طراحی شده است.
حجت الاسلام سلیمانی بیان کرد: برای شرکت کنندگان بازدیدهایی مانند بازدید از جماران و ... در نظر گرفته می شود و برای رسیدن به مقصد که در اتوبوس هستند نیز برنامه هایی مختلفی داریم که محتواهای مفید در اختیار آنها قرار گیرد.
وی در مورد مخاطبان بیان کرد: یک دسته از مخاطبان در سالن حضور دارند که برای آنها نمایشگاه پیش بینی شده است، همچنین محصولات فرهنگی قرآنی طراحی شده که در اختیار آن ها قرار می گیرد، همچنین در صحن اصلی مسابقات ابعاد هنری وجود دارد که مخاطبان حاضر در سالن با آن ها آشنا می شوند.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۲/۰۶ - ۰۹:۱۹
0
0
صغیر و کبیر ، خطاهای فاحش و بی نظمی مکرر متولیان برگزاری مسابقات را گوشزد میکنند ، اما این برادر عزیز از آنها به نقایص کوچک یاد میکند. اجرای خواننده با موسیقی روی کرسی مسابقات قرآن کوچک است ؟ روحانیت متجدد ، چه خلاقانه مدیریت میکنند !!
captcha