کد خبر: 3595163
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵

برگزاری دو هزار گفتمان دینی در مدارس کردستان

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در مدارس زمینه‌ساز ایجاد منکرات است، گفت: در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس دو هزار گفتمان دینی در مدارس کردستان برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در نشست مشترک با مسئولان ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان که امروز، 11 اردیبهشت ماه در آموزش و پرورش استان برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه از همراهی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در پیشبرد برنامه‌های آموزش و پرورش تقدیر و اظهار کرد: همراهی مجموعه ستاد با آموزش و پرورش موجب عملیاتی شدن برنامه‌ها خواهد شد.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در مدارس زمینه‌ساز ایجاد منکرات است، افزود: اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته که برگزاری دوره آموزشی برای 30 هزار دانش‌آموز دوره متوسطه اول، برگزاری دو هزار گفتمان دینی در مدارس و برگزاری دوره‌های آموزشی آشنایی با جنگ نرم و فرقه‌های انحرافی نمونه‌هایی از این فعالیت‌ها است.

قربانی در پایان با تاکید بر اینکه در اجرای تکلیف امر به معروف و نهی از منکر باید با زبان لین مخاطب را مورد خطاب قرار دهیم، بیان کرد: نقش آموزش و پرورش در نهادینه سازی این سنت حسنه بسیار حیاتی بوده و باید درونی شود.

محمود الله‌مرادی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با تبریک هفته معلم، از تلاش و زحمات آموزش و پرورش استان در پیشبرد برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر تقدیر و تشکر و اظهار کرد: مسئولان آموزش و پرورش استان نسبت به نظام و ارزش‌های انقلاب دلسوز هستند.

وی عمل‌گرایی و پرهیز از شعار دادن را سرلوحه کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان دانست و افزود: انتظار ما این است که آموزش و پرورش نیز ذهنیتی در دانش‌آموزان ایجاد کند که خودشان در سرنوشت خود سهیم بوده و نسبت به معروفات و منکرات حساسیت داشته باشند.

الله‌مرادی با بیان اینکه انجام امر به معروف و نهی از منکر یک تکلیف است، از مسئولان آموزش و پرورش خواست فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را در مدارس ترویج داده و متولیان تعلیم و تربیت تلاش کنند که اثرگذاری لازم را در مدارس داشته باشند.

یادآور می‌شود؛ در راستای تربیت دینی، اجتماعی و تقویت حس مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان و با هدف بسط و گسترش فرهنگ فریضتین امر به معروف و نهی از منکر و افزایش مشارکت فرهنگیان و دانش‌آموزان در توسعه و تعمیق فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان منعقد شد.

captcha