کد خبر: 3595344
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱

برگزاری دوره آموزشی مهدویت و نماز در خراسان‌جنوبی

گروه معارف: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان‌جنوبی گفت: دوره آموزشی مهدویت و نماز با همکاری ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدی موعود(عج) استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ابراهیم سبزه‌کار، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: دوره آموزشی مهدویت و نماز با هدف گسترش فرهنگ ناب امامت و مهدویت در سطح جامعه و همچنین استفاده آموزش دیدگان این دوره‌ها، جهت انجام فعالیت‌های تبلیغی در سطح استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان برگزار می‌شود،‌ بیان کرد: حدود ۷۰ نفر از روحانیون فرهیخته خراسان‌جنوبی در این دوره آموزشی شرکت می‌کنند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اساتید این دوره آموزشی از بنیاد مهدویت مرکز به بیرجند سفر می‌کنند، گفت: همچنین در این دوره آموزشی به مهمترین روش‌های نهادینه کردن اقامه نماز اول وقت و جماعت نیز با حضور اساتید مجرب پرداخته می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مهدویت و نماز ارتباط تنگاتنگی با هم دارند، یادآور شد: این دوره آموزشی با همکاری ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدی موعود(عج) استان برگزار می‌شود.

captcha